Ja też na 6 sierpniaJa 6 sierpnia będę miała
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też na 6 sierpniaJa 6 sierpnia będę miała
ja na to liczę, że juz się przyzwyczaiłam, ale jutro mojego doktorka wypytam jak to jest i jak może bycAle czy to tak jest ze te objawy musza byc caly 1 trymestr i koniec kropka? Nie ma reguły na to raczej. Organizm mogl sie przyzwyczaic (zaakceptowac) do zwiekszonej ilosci hormonow i masz spokoj. Nie wyobrazam sobie np. Miec calymi dniami mdlosci lub codziennie wymioty
trzymam kciuki za przyrost! (...ehh ta beta....zawału mozna dostać)Jestem w szpitalu, pobiora mi krew na betę i pojutrze żeby zobaczyć czy przyrasta
Mam nadzieję, że to lekarz ma rację i to kwestia sprzętu... Trzymam mocno kciuki...No lekarz powiedział, ze nie widać żeby serce biło, ale próbował dać jakaś fałszywa nadzieje ze może aparat zaburza echo czy jakoś tak i rano powtórzymy. Nie mogę normalnie uwierzyć, jeszcze przedwczoraj tak ładnie biło..
Mnie tak dziś boli przy wstawania kuje strasznie.. Jutro mam wizytę o 16 chyba oszaleje do tego czasu a jeszcze Roczna córeczkę Musze nosić jescze nie chodziDziewczyny was też tak bardzo boli brzuch?
Ale mdlosci całodobowe to niestety realny objaw[emoji12]Ale czy to tak jest ze te objawy musza byc caly 1 trymestr i koniec kropka? Nie ma reguły na to raczej. Organizm mogl sie przyzwyczaic (zaakceptowac) do zwiekszonej ilosci hormonow i masz spokoj. Nie wyobrazam sobie np. Miec calymi dniami mdlosci lub codziennie wymioty
Ja też na 6 sierpnia
Przez caly calusienki 1 trymestr od rana do wieczora?Ale mdlosci całodobowe to niestety realny objaw[emoji12]
Na pewno wszystko będzie dobrze, z kupowaniem rzeczy to nie ma co się spieszyć, jest jeszcze czasu a czasuHej czytam Was od początku istnienia tego forum ale mało sie odzywam bo jest to moja pierwsza ciąża i nie chce sie stresować takimi tematami poronień (bo faktycznie powinna być inna zakładka, tam każda co przeszła z Was znajdzie zrozumienie). Ja o ciąży z testu dowiedziałam sie 2 lipca a już 4 bylam na wizycie gdzie był widoczny pęcherzyk. Pani doktor zaleciła tylko branie kwasu foliowego, i szereg badań które dopiero zrobię w piatek a wizytę 4 tygodnie pozniej zaleciła i zapisałam sie tak jak wcześniej pisałam na 6 sierpnia gdzie założy mi kartę i okresli date porodu, wg aplikacji to 9.03 4 dni po moich urodzinach 05.03Daleko mi jeszcze do kupowania fotelików wózków i innych akcesorii potrzebnych w ciąży jak i po urodzeniu dziecka. Objaw mam mało zaczęło sie od nudnosci i bolesnosci piersi i mocnego zmysłu węchu. Czasem jest dzień, że nie odczywam ze jestem w ciazy. I nie stresuje sie tym
jak doktor mówiła ze wszystko idzie w dobrym kierunku to tak będzie
24 lipca miałam niespodziewanie dłutowanie górnej 8-semki.. (horror! ) i tylko Apap.. ale przetrwałam.. i jeszcze pytanko jest ktoś z 3-miasta i okolic? Pozdrawiam
![]()