Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje!Hej! Ja w piątek miałam wizytę u gina i zgadnijcie co.. blizniaki! Także już wiem skąd te moje spore dolegliwości, brzuch wielki itp. szok i niedowierzanie.Zobacz załącznik 1005835
Podwojne szczescieHej! Ja w piątek miałam wizytę u gina i zgadnijcie co.. blizniaki! Także już wiem skąd te moje spore dolegliwości, brzuch wielki itp. szok i niedowierzanie.Zobacz załącznik 1005835
Gratuluję, ciekawa jestem czy ktoś jeszcze będzie mieć bliźniaki. Jakie będą bliźniaki, jednojajowe czy dwu?Hej! Ja w piątek miałam wizytę u gina i zgadnijcie co.. blizniaki! Także już wiem skąd te moje spore dolegliwości, brzuch wielki itp. szok i niedowierzanie.Zobacz załącznik 1005835
Na 80% dwuowodniowe i dwukosmiwkowe także nie będą sobie podkradaćGratuluję, ciekawa jestem czy ktoś jeszcze będzie mieć bliźniaki. Jakie będą bliźniaki, jednojajowe czy dwu?
To tyle dobrze ze każdy sobie będzie spokojnie jadłNa 80% dwuowodniowe i dwukosmiwkowe także nie będą sobie podkradać![]()
Na 80% dwuowodniowe i dwukosmiwkowe także nie będą sobie podkradać![]()