Był zarodek, ale serduszko odrobinę za wolno biŁo. Jestem pełna nadziei... mam nadzieję, że w poniedziałek będę miała dobre wieści, bo okropnie się boję;(No a teraz we wtorek co było widać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Był zarodek, ale serduszko odrobinę za wolno biŁo. Jestem pełna nadziei... mam nadzieję, że w poniedziałek będę miała dobre wieści, bo okropnie się boję;(No a teraz we wtorek co było widać?
Hej! Ja w piątek miałam wizytę u gina i zgadnijcie co.. blizniaki! Także już wiem skąd te moje spore dolegliwości, brzuch wielki itp. szok i niedowierzanie.Zobacz załącznik 1005835
A ile bylo uderzen na minute? Wszystko sie zmienia z dnia na dzien, juz dawno moglo przyspieszyc a nawet nie wieszBył zarodek, ale serduszko odrobinę za wolno biŁo. Jestem pełna nadziei... mam nadzieję, że w poniedziałek będę miała dobre wieści, bo okropnie się boję;(
110/min, mówił że powinno być od 130...A ile bylo uderzen na minute? Wszystko sie zmienia z dnia na dzien, juz dawno moglo przyspieszyc a nawet nie wiesz![]()
Czyli tak jak pisze większość w Twoim przypadku się sprawdziło hmmm.....Ja przy córce jadłam paczki z budyniem jak nakręcona . I miałam bardzo gładkie nogi których właściwie nie musiałam golić .
Z synkiem nie mogłam jeść słodkiego a nogi goliłam co drugi dzień
Ja pracuje dużo ( i jak będzie tak jak w poprzednich ciążach to będę pracować aż do 2 tygodni przed terminem ) a jak nie pracuje to moje maluchy się upewniają ze mam co robić .Ja siedze ponad tydzien na zwolnieniu i tez za duzo mysle. Mowilam dzis do lekarza, że przez to siedzenie w domu za dużo mam czasu na rozmyślanie i moze byc problem ;P mowil, ze to piekny czas w zyciu kobiety i zeby nie zamartwiac sie pierdolamia co porabiasz w ciagu dnia?
Ja w 6t5d mialam 121 i lekarz mowil ze ok. Dzis mialam znowu wizyte, ale nie chcial mierzyc, bo uwaza ze to szkodliwe, ale wg obrazu usg mowil ze jest wyzsze niz 121 i ze jest okej. Twoje miesci sie w normie bo norma jest 110-150. Ciekawe czy mozna jakos wplynac na tetno plodu? Ktos wie?110/min, mówił że powinno być od 130...
Na To liczę!!
Co to jest gender test z sody?Czyli tak jak pisze większość w Twoim przypadku się sprawdziło hmmm.....
To Ja myślę że będzie 3 córka.
Właśnie przed chwilą dla zabawy zrobiłam gender test z sody [emoji23] wyszła DZIEWCZYNKA
Chiński też wskazuje na dziewczynkę. Co do kalendarza to u mnie się juz NIE sprawdził x2

Co to jest gender test z sody?jutro tez sprobuje zrobic!