Lusia920408
Zaciekawiona BB
U nas 11+2 i jeszcze nic nie widaćJa jestem w szoku dopiero 7t6, normalnie był płaski, teraz już większości spodni nie dopne. A to rano w dzień jeszcze konkretniejszyZobacz załącznik 1009096

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas 11+2 i jeszcze nic nie widaćJa jestem w szoku dopiero 7t6, normalnie był płaski, teraz już większości spodni nie dopne. A to rano w dzień jeszcze konkretniejszyZobacz załącznik 1009096

Ja mówię na moją spożywczo-gazowa hahahaJa też mam - 1 kg od wyjściowej, ale mi się wydaje że to się wieczorem Woda zatrzymuje, jedzenie i jakieś minimalne wzdęcia ale zawsze i brzuch rośnie, może ktoś pomyśleć że spożywcza![]()
![]()
I ile kosztuje? Później jest spacerówka tak? I fotelik w tym?Gondola - Adamex Vicco (ma mega wywietrzniki w gondoli, w sam raz na marzec-wrzesień)
Spacerówka - Valco Snap (ten wózek wazy 8kg i składa się tak, ze zawieszasz go jak torbę na ramieniu)
Zobacz załącznik 1009117Zobacz załącznik 1009119
trzymamy kciuki! Nie martw się na zapas i mysl pozytywnie! Ja tydzien temu przechodziłam to co Ty, a dzisiaj od nowa zastanawiam sie czy napewno okDziewczyny trzymajcie kciuki o 11:00 wizyta! Idę z duszą na ramieniu bo to ten tydzień w którym w poprzedniej ciąży dowiedziałam sie że to koniec. Mega stres czy wszystko jest jak powinno być.
Trzymam kciuki! Wrzuc zdjecie fasolkiDziewczyny trzymajcie kciuki o 11:00 wizyta! Idę z duszą na ramieniu bo to ten tydzień w którym w poprzedniej ciąży dowiedziałam sie że to koniec. Mega stres czy wszystko jest jak powinno być.
Na pewno to fasolka, już super wygląda.. Mój rośnie na wieczór, jak u większości, wczoraj byłam przerażona jego rozmiaremTo moj brzuch. Po pierwszej ciazy nie wrocilam w 100% do formy. Najgorzej bylo ze zrzuceniem oponki, wiec wydaje mi sie, ze to wybrzuszenie to w dalszym ciagu tluszcz a nie rosnaca druga fasolka
Zobacz załącznik 1009167