Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też bym chciała wrócić do ćwiczeń, przed to niemal codziennie i miałam takie silne postanowienie, że w tej ciąży od początku ćwiczę ale mdłości mnie pokonały [emoji849] czasem jogę zapuszcze ale na chwilę i padam [emoji12]A jak ialaś USG robione? I na kiedy masz termin coś mówił lekarz? Pieknie to wygląda ♡
a wczoraj przyszła do mnie paczka a w niej cudowna poduszka banani dziś w końcu się wyspałam, bo miałam z tym ostatnio duży problem ze względu na małe łóżko i jeszcze spanie na brzegu. Dziś miałam już podporę w postaci poduszki kręgosłup w końcu dobrze ułożony i nic mnie nie boli. A co do ćwiczeń na chcę zacząć od przyszłego tygodnia ćwiczyć mam wykupiony jeszcze pakiet na BeActiveTV i tam są całe serię ćwiczeń dla ciężarnych
a jeszcze na YT tez jest sporo
przed zajęciem byłam dość aktywna, a teraz przez te 8 tygodni jak się dowiedziałam to dmucham na zimne i nie ćwiczę... a powinnam
![]()
Tak to normalne bo się rozciągaszDziewczyny czy wy też tak macie że jak kichniecie to czujecie takie ciągnięcie z lewej lub prawej strony na wysokości jajników??to normalne??doslownie chwilke to trwalo ale az sie wystraszylam.
Ja rowniez przed ciaza bylam dość aktywna spacery bieganie codziennie po 8km + trening i też mam wykupione beactive ostatnio pomyślałam o tym treningu dla kobiet w ciąży. Osobiście wolę jak Ewa prowadzi ale może zacznę od 12 tygodnia. Do tej pory jak Ty dmucham na zimne [emoji6]A jak ialaś USG robione? I na kiedy masz termin coś mówił lekarz? Pieknie to wygląda ♡
a wczoraj przyszła do mnie paczka a w niej cudowna poduszka banani dziś w końcu się wyspałam, bo miałam z tym ostatnio duży problem ze względu na małe łóżko i jeszcze spanie na brzegu. Dziś miałam już podporę w postaci poduszki kręgosłup w końcu dobrze ułożony i nic mnie nie boli. A co do ćwiczeń na chcę zacząć od przyszłego tygodnia ćwiczyć mam wykupiony jeszcze pakiet na BeActiveTV i tam są całe serię ćwiczeń dla ciężarnych
a jeszcze na YT tez jest sporo
przed zajęciem byłam dość aktywna, a teraz przez te 8 tygodni jak się dowiedziałam to dmucham na zimne i nie ćwiczę... a powinnam
![]()
Super to czekamy na relacje z prenatalnych. Chyba będziesz pierwsza11+5 wiec z wielkością się zgadza. Pojutrze na prenatalnych będzie 12+0
Mnie tak w weekend zarwało. Ale poza tym jednym razem nic się nie wydarzyłoDziewczyny czy wy też tak macie że jak kichniecie to czujecie takie ciągnięcie z lewej lub prawej strony na wysokości jajników??to normalne??doslownie chwilke to trwalo ale az sie wystraszylam.
Dziewczyny czy wy też tak macie że jak kichniecie to czujecie takie ciągnięcie z lewej lub prawej strony na wysokości jajników??to normalne??doslownie chwilke to trwalo ale az sie wystraszylam.
Ja też bym chciała wrócić do ćwiczeń, przed to niemal codziennie i miałam takie silne postanowienie, że w tej ciąży od początku ćwiczę ale mdłości mnie pokonały [emoji849] czasem jogę zapuszcze ale na chwilę i padam [emoji12]
Ja też lubię jak Ewa prowadzi, ale z jej zestawów wole nic nie robić chyba ze 50+. A tez postanowiłam ze po widlzycie u lekarza jak dostane zielone światło to zaczynam właśnie będzie wtedy 12+3, choć i era bym zaczęła bo juz się lepiej czuje i nie jestem taka ospałaJa rowniez przed ciaza bylam dość aktywna spacery bieganie codziennie po 8km + trening i też mam wykupione beactive ostatnio pomyślałam o tym treningu dla kobiet w ciąży. Osobiście wolę jak Ewa prowadzi ale może zacznę od 12 tygodnia. Do tej pory jak Ty dmucham na zimne [emoji6]
27.08 godzina 16:45A no wlasnie kto kiedy prenatalne? Bo Chyba rozpiczynamy powoli ten czasja ide 22.08
Ja mam 28.08A no wlasnie kto kiedy prenatalne? Bo Chyba rozpiczynamy powoli ten czasja ide 22.08