Ciocia Klocia
Zaangażowana w BB
Ja jeszcze czekam na pierwsze usg które mam dopiero 10 wrześniaA wszystkie już dziewczyny widziały serduszko?
Może poczekać aż Każda z nas będzie na przełomie 11/12 tydzień
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jeszcze czekam na pierwsze usg które mam dopiero 10 wrześniaA wszystkie już dziewczyny widziały serduszko?
Może poczekać aż Każda z nas będzie na przełomie 11/12 tydzień
Hej jestem w szpitalu od rana krwawie na USG maluch 6+3 a powinno być 10+3 brak akcji serca, są jakieś szanse?
Conajmniej jedna mamusia czeka na pierwszą wizytę [emoji6]W takim sensie, ze na forum nikt kto nie jest wpisany nie będzie mógł czytać tego co piszemy. Bo na razie mamy publiczny wątek i obojętne kto by nie wszedł może sobie nas podczytywać.
KlaudiaDE nie wiem czy wszystkie ale raczej tak, bo najpóźniej powinny mieć 8tc jak dobrze liczę, chociaż to nie ma i tak związku bo one są już tutaj a my przeniesiemy się wszystkie a jak ktoś będzie chciał dołączyć to wtedy przez administratora akceptuje się taka osobę.
To tylko propozycja zreszta, jeśli nie chcecie może być otwarty.
Tak, ja nawet teraz jechałam w 4/5 tc ponad 3 godziny w jedną stronę i też tego łososia jadłam [emoji12]Dziękuję, ale na początku też? Bo ja 8 tydzień, po wpisaniu w Google wyso mi że w 1 trymestrze powinno się nie jeździć długo że względu na wstrząsy.
Do tego zjadłam kawałek łososia wędzonego na zimno i od wczoraj tak rozmyślam. Muszę coś zrobić z tym lękiem
Że nie ma, więc się żegnam.A co lekarze mówią?
Przykro mi... Wiem co to znaczy, pierwszą ciąże straciłam, a teraz walczę o drugą. Trzymaj się cieplutko!Że nie ma, więc się żegnam.