Nie martw sie. Moze wlasnie poprzednie mierzenie bylo bledne. Dlatego wlasnie ja nie latam co 5min na usg bo bym sie ciagle tak martwila. Ostatnie usg mialam 4tyg temu a nastepne dopiero za 2.5tyg. Naprawde nie zamartwiaj sie. Serduszko bije i to jest najwazniejsze. Kazdy ginekolog ma inny sprzet, mogly byc zle pomiary. Na pocieszenie Ci powiem,ze ja w ogole nie znam swoich wymiarow dzieciatka. Ja poszlam na 1usg potwierdzic ciaze, tydzien pozniej potwierdzic bijace serduszko. Bilo...nie wiem z jaka czestotliwoscia bo to bylo na szybko usg w szpitalu a tam sprawdzili tylko czy jest i czy bije. Od lekarza ktory sie przygladal uslyszalam tylko: pani to sie nie cieszy, bo tu tyle nieszczesc u Pani ze wszystko sie moze jeszcze okazac. (Ciaza pozamaciczna w marcu, dodatkowo blisko pecherzyka miesniak) chyba to mial na mysli ale pomyslalam sobie, ze ja Ci jeszcze dziadu udowodnie. Od tamtej pory sprawdzane mialam tylko badaniem zwyklym czy ciaza jest i tyle. Dziewczyno po co Ci stres. Niech sobie gadaja a Ty sie nie zamartwiaj bo Twoje dzieciatko to wszystko juz zaczyna odczuwac. Bedzie co ma byc. Uwierz w to, ze bedzie dobrze ❤