Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane ile juz przybralyscie na wadze?ja 4kg![]()
Ja -1kg i jeszcze 1 przydaloby sie zrzucic
Ja sie wlasnie obawialam tego..przed ciaza ponad rok trenowałam silowo....dieta..i wgl....niestety jak sie przestanie cwiczyc..raz dwa sie przybiera...narazie stanęło w miare...alw przy kazdej ciazy duzo tylam...moze teraz az tak zle nie bedzie☺Ja -1kg i jeszcze 1 przydaloby sie zrzucic![]()
Ja 10+2 nudności mam tylko rano..wiec zmalaly..zmeczenie nadal sie utrzymujeHej jak z Waszymi objawami ? Narastają maleją ? Ja obecnie 9+4 i piersi jakby mniej bola i spać już tak się nie chce . A jak u Was ?
Ja mam -1kg , miałam -2 ale już od paru dni jem więcej i wieczorami apetyt się poprawil [emoji1] zobaczymy co będzie na wizycie 11.09Kochane ile juz przybralyscie na wadze?ja 4kg![]()
W pochwie masz takie przeszywajace? Ja pieszy raz dzisiaj przez to jestem Zaskoczona i odrazy musli że coś jest nie tak.Ja mam takie klucia przeszywajace...ale to nic takiego
Tak...czytalam ze to normalne..poki nie ma krwawien nie ma co sie przejmowacW pochwie masz takie przeszywajace? Ja pieszy raz dzisiaj przez to jestem Zaskoczona i odrazy musli że coś jest nie tak.
![]()