Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile płacicie za prenatalne?
Na 1 prenatalne będzie za późno , najlepiej je wykonać koło 12 tyg , a poza tym nie wiem czy lekarz daje skierowanie ,bo to każdego indywidualna sprawa ,możesz ale nie musisz ,chyba że masz wiek ,
No właśnie też zastanawiałam się czy nie za późno, ja mam 10+6 i dzisiaj umawiałam wizytę na prenatalne to mi babka powiedziała w rejestracji, że do 30.08 muszę mieć wykonane badanie i z biedą wyszukała jakiś termin.
Ile płacicie za prenatalne?
No właśnie też zastanawiałam się czy nie za późno, ja mam 10+6 i dzisiaj umawiałam wizytę na prenatalne to mi babka powiedziała w rejestracji, że do 30.08 muszę mieć wykonane badanie i z biedą wyszukała jakiś termin.Na 1 prenatalne będzie za późno , najlepiej je wykonać koło 12 tyg , a poza tym nie wiem czy lekarz daje skierowanie ,bo to każdego indywidualna sprawa ,możesz ale nie musisz ,chyba że masz wiek ,
Ile placicie za badania prenatalne możecie mi powiedzieć jak one wyglądają? Jeśli chodzę prywatnie do ginekologa mam po prosić o takie badanie??
Ile placicie za badania prenatalne możecie mi powiedzieć jak one wyglądają? Jeśli chodzę prywatnie do ginekologa mam po prosić o takie badanie??
Też się tym martwię.. tak mi powiedziała lekarka jak zapytałam o prenetalne na wizycie 12.08., że da mi skierowanie 02.09. i wszystko wytłumaczy.. Ona daje skierowanie do przychodni gdzie te badania są darmowe jak się ma skierowanie od lekarza prowadzącegoNa 1 prenatalne będzie za późno , najlepiej je wykonać koło 12 tyg , a poza tym nie wiem czy lekarz daje skierowanie ,bo to każdego indywidualna sprawa ,możesz ale nie musisz ,chyba że masz wiek ,
U mnie w luxmedzie (lublin)410zl ale w koncu sie nie zdecydowalam, bo mi powiedzialy panie w informacji ze i tak w takiej ciazy miedzy 11 a 14tyg lekarz i tak wszystko mowi. Jak bedzie mial watpliwosci to powie i najwyzej zrobi sie tyljo te testy z krwi pappaIle placicie za badania prenatalne możecie mi powiedzieć jak one wyglądają? Jeśli chodzę prywatnie do ginekologa mam po prosić o takie badanie??
U mnie w luxmedzie (lublin)410zl ale w koncu sie nie zdecydowalam, bo mi powiedzialy panie w informacji ze i tak w takiej ciazy miedzy 11 a 14tyg lekarz i tak wszystko mowi. Jak bedzie mial watpliwosci to powie i najwyzej zrobi sie tyljo te testy z krwi pappa