Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekko przestraszneNie pytajcie jakie ja miałam sny straszne! Karmilam dziecko piersią a ono mi dosłownie wciagnelo ta pierś urwalo wyrwał z ciała i lyknelo masakra jakaś
Hej byłam teraz na usg prenatalnym i jest wszystko ok, chociaż ryzyko nie jest takie duże jak u innych. U mnie trisomia 21 to 1:1304, trisomia 18 to 1:3223 i trisomia 13 QUOTE]A 86 to twój rocznik?
Mi z taką trisomia parę lat temu niepotrzebnie nagadali a młody oczywiście urodził się zdrowy [emoji3526]
Mi jedynie tłuszcz wypchnęłoDziewczyny! Ja spojrzałam dziś na swój pępek... Czy to możliwe, że już powoli wypycha mi pępek? Nigdy go tak dobrze nie widziałam! Generalnie moja waga roście w raczej zaskakującym tempie (około 4 k,5 kg na plusie), a jakaś tam szczupła bardzo nie jestem, a pępek wyjątkowo dobrze widoczny. Czy Wy też tak macie?? Ja do męża jak głupia krzyczałam: "Zobacz! Widać mój pępek!! Zobacz jaki płytki!!" Patrzył na mnie lekko stronniczo i subiektywnie negatywnie![]()