reklama

Marcowe mamy 2020

Jezuu dziewczyny ja mnie plecy bolą spać nie mogę 3 rano a o 5 muszę wstać do pracy. Ból nie do wytrzymania wierce się i nie mogę sobie miejsca znalesc. Strasznie mnie boli na srodku pleców nie na dole nie u góry nie wiem co to może być. Jak by mi serce bilo dużo wolniej na plecach i przy każdym uderzeniu serca w tych plecach taki ból się rozchodzi że masakra jakaś. Chyba nie pójdę do pracy i zadzw do lekarza
Skoro promieniuje to moze masz nerwobol plecow bo gdzies ci usiska na nerw? Lepiej idz do lekarza niz zebys miala sie meczyc w pracy.

reklama
Dobra, uspokoiłyście mnie z tym brzuchem ;) mam teraz tylko problem ze spodniami, boję się, że jak teraz kupię ciążowe, to za 2 miesiące w nie nie wejdę :p na razie upały mnie ratują, bo w sukienkach chodzę.

Justus28 idź do lekarza, jak tak bardzo boli, to lepiej nie bagatelizować.

A jeszcze co do spania - czy faktycznie trzeba koniecznie na lewym boku? Bo u mnie wychodzi tak pół na pół prawy/lewy i się zastanawiam czy sama ze sobą walczyć czy odpuścić ;)

Dobra, uspokoiłyście mnie z tym brzuchem ;) mam teraz tylko problem ze spodniami, boję się, że jak teraz kupię ciążowe, to za 2 miesiące w nie nie wejdę [emoji14] na razie upały mnie ratują, bo w sukienkach chodzę.

Justus28 idź do lekarza, jak tak bardzo boli, to lepiej nie bagatelizować.

A jeszcze co do spania - czy faktycznie trzeba koniecznie na lewym boku? Bo u mnie wychodzi tak pół na pół prawy/lewy i się zastanawiam czy sama ze sobą walczyć czy odpuścić ;)
Teraz jeszcze nie, to w trzecim trymestrze ma znaczenie jak dzidzia już duża [emoji6]

Hej kochane miłego dnia wam życzę. Trzymajcie kciuki o 15.15 wizyta.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Ja zaczęłam przeglądać ubranka ale jakoś nie mam weny :/ wszystko wydaje mi się okropnie drogie! Nie wiem co się ze mną dzieje... może to nie ten czas jeszcze. Przyjdzie czas to i ubranka zaczną się podobać. A może to dlatego ze płci nie znam i nie wiem co robić.
Z pozytywów kupiłam właśnie bilety na Disney on Ice na grudzień :) już się cieszę!

Haha ja jak pierwszy raz weszłam do Świata Dziexka to tez stwierdzilam, ze wszystko drogie #zyd [emoji23]
Spoko ceny są teraz w Lidlu (zaraz lecę zobaczyć czy nie wykupili u mnie tych bodziaków), po 7 zł wychodzi za jedno body. Ja sama szukam w SH po 2-4zl za sztukę. Wiem, ze to starczy ba krótko i nie chczbht dużo płacić.

Ja śpię na brzuchu :) potem nad ranem jak zaczyna mnie bolec przekręcam się na boki :)ja mam zaparcia i wzdęcia i chyba stad tez ten bol brzucha. No i dużo od kręgosłupa czuje :( czekam na moment kiedy poczuje się lepiej. DZis pierwszy dzień po urlopie do pracy :) cieszę się ale jestem tez poddenerwowana co mnie tam czeka

reklama
Mam pytanie do Was . Czy stosujecie w ciąży ? Peelingi enzymatyczne , kwasy, peelingi złuszczające na twarz i dekolt. ?
Strasznie mnie wysypuje
W ciąży nie powinno stosować się żadnych kwasów. Może wyskoczyć reakcja alergiczna. Polecam używać szczoteczki do mycia twarzy, zastąpi porządny peeling, do tego tonik (ja używam pianki z Soraya tej naturalnej) i do tego krem (Soraya też ma świetne naturalne). I raz w tygodniu maseczka do twarzy np. Z aloesu. Proste A pozbylam się pryszczy i zapalenia atopowego, które miałam na całej twarzy odkąd zaszlam w ciąże. Grunt to sumienność.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry