Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje, ze my nie jestesmy jedna z przyczyn twojego wkurzeniatez tak mam, wszystko mnie denerwuje.
Witam
ja również dołączam do marca 2020. Czy są w tym wątku jakieś osoby w Warszawy? Może ktoś chciałby wspólnie spędzić trochę czasu? To moja pierwsza ciąża i niestety w otoczeniu nie mam koleżanek, z którymi mogłabym o tym porozmawiać.
Wszystko ok z maluszkiem 9tydzien2 dzień według usg. Serduszko biło widziałam jak się rusza nie słyszałam powiedział że nie naraża serduszka na te fale że mam przyjść 23 września to będzie 13 tydzień wtedy nagrany na pendrive i wtedy już włączy serduszko ale było widać jak bije.
![]()
![]()
Śliczny [emoji4] Widzisz, a tak się martwiłaś niepotrzebnie. Cieszę się, że wszystko w porządku z dzidziusiem [emoji846]
Cześć wszystkim. Ja również jestem przyszła marcowa mamabardzo się cieszę ponieważ długo się staraliśmy i nie było to takie oczywiste.ale jest ok, byłam na wizycie w piątek ostatni również 9tydz (4dni) wtedy, dzisiaj już 10. Obserwowałam Wasze forum, dużo się dowiedziałam. Czułam się podobnie jak Wy, Milii gratulacje, jesteśmy na podobnym etapie
![]()