Milii
Fanka BB :)
U mnie corka 6 klasa i syn 3 lo...wiec te 6 miesięcy zleci szybko![]()
No ja teraz do 23 września odliczam pytałam lekarza w wizycie zrobi mi podczas nagrywania 3d to jak mi się uda to wam tu wyślę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie corka 6 klasa i syn 3 lo...wiec te 6 miesięcy zleci szybko![]()
To mniej więcej podobna pora bo u Ciebie czas o 1h do przodu [emoji4]Ja na 11.20 w dolnośląskim centrum ginekologii
Ponoc do 18 moga sie utrzymywac..mi sie wymioty skonczyly..czasem z rana...a tak mnie mdli i slaba jestem...choc czuje ze juz pomalu mi energia wraca bo moge juz wiecej rzeczy jeśćwłaśnie poczułam co to jest być w ciąży. wymiotowałam i to tak konkretnie....dziś zaczęłam 2 trymestr- 14 tydz i oby tylko nie było tak, ze ja cały ten trymestr będę wymiotowała...pierwszy raz w ciąży mi się to zdarzyło,,,a czuję się lekka jak piórko..dobrze, że synek ma drzemkę, to nie widział tej akcji.....
Trzymam kciuki za bezproblemową podróżDzien dobry dziewczyny! Dzisiaj czeka mnie calodniowa podroz, dwa loty i kilka godzin w samochodzie. Sama z 2.5 latkiem... Prosze, trzymajcie kciuki, zebym dotarla na miejsce bez przebojow zoladkowych, opoznien i rozstroju nerwowego![]()
Pokaz najlepiej screen wynikuDziewczyny jak interpretowac test PAPPA? Robilam w diagnostyce i tam sa jakby 3 przedzialy 5 centyl, mediana, 95 centyl. O co w tym chodzi?