Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko jest dobrze!@arma jak tam?
Poczekaj do wizyty. Badania biochemii trzeba połączyć z paramatrami z usg i Wywiadem z Tobą. Jestem dziś świeżo po badaniu. Moje biochemia to wolne beta-hCG to 49,60 a PA-PAA 2,290 i prawdopodobieństwo mam niskie. Spokojnie lekarz wszystko wyjaśni.Nie wiem jak to interpretowac... a wizyta dopiero w sobote
Wszystko jest dobrze!badanie usg plus pa-paa dały bardzo niskie prawdopodobieństwo trisomii
jestem bardzo szczęśliwa
![]()
A w ktorym tygodniu mialas pobieraną krew do testu?Poczekaj do wizyty. Badania biochemii trzeba połączyć z paramatrami z usg i Wywiadem z Tobą. Jestem dziś świeżo po badaniu. Moje biochemia to wolne beta-hCG to 49,60 a PA-PAA 2,290 i prawdopodobieństwo mam niskie. Spokojnie lekarz wszystko wyjaśni.
Nie wiem jak to interpretowac... a wizyta dopiero w sobote
Poczekaj spokojnie na wynik. Najlepiej porozmawiać z lekarzem i o wszystko dokładnie wypytać. Telefonicznie mogą nie udzielić informacji. Cierpliwość to podstawa choć wiem jak człowiek się denerwuje.Gratulacje
Tez bym juz chciala wiedziec a genetyk poszedl na urlop I wyniki najwczesniej we wtorekjak ja to wytrzymam... najwyzej zadzwonie jutro zeby mi podali to co juz jest, Tylko nie wiem czy beda chciec.