O faktycznie. Ale to nie ktoś tam założył? Bo ktoś napisał że otwiera temat?Dziewczyny a widzialyscie ze jest temat marcowych na tym głównym? Kto wie jak to zrobić żeby nas tam przenieść?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O faktycznie. Ale to nie ktoś tam założył? Bo ktoś napisał że otwiera temat?Dziewczyny a widzialyscie ze jest temat marcowych na tym głównym? Kto wie jak to zrobić żeby nas tam przenieść?
Jeszcze wszystko może się zmienić , a pierwszy raz z jakiej przyczyny nie udało Ci się utrzymać ciąży? Czytałam ze czesto nie ma dwóch tych samych przypadków .Nie ma akcji serca. Raczej nic z tego nie będzie. Mam jeszcze jakaś ryse na jajniku chcieli mnie zostawić ale powiedziałam że nie i poczekam do wizyty u lekarza prowadzącego.
Właśnie też brak akcji sercaJeszcze wszystko może się zmienić , a pierwszy raz z jakiej przyczyny nie udało Ci się utrzymać ciąży? Czytałam ze czesto nie ma dwóch tych samych przypadków .
Głowa do góry , odpoczywaj i poczekaj parę dni, to może być jeszcze za wcześnie .
Czytałam na swoim przykładnie , że rzadko kiedy zdarza sie takie coś dwa razy , nie moge teraz wejść na Parenting , tam było opisane , u mnie pierwsza ciąża brak akcji serca w 8tyg , druga ciąża donoszona , trzecia , puste jajo płodowe i czwarta samoistne poronienie, wiec może coś w tym jest . Jeszcze nie wszystko stracone , czekaj na wizyte u swojego Gina , ściskam :*Właśnie też brak akcji serca![]()
To czekamy na zdjęcieTak sobie z wizytami namieszałam, ze mam jutro [emoji23][emoji23] pewnie serduszka jeszcze nie będzie bo to 5+4 ale przynajmniej zobaczę pęcherzyk
Trzymam kciukiTak sobie z wizytami namieszałam, ze mam jutro
pewnie serduszka jeszcze nie będzie bo to 5+4 ale przynajmniej zobaczę pęcherzyk![]()
Trzymam kciukiTak sobie z wizytami namieszałam, ze mam jutro [emoji23][emoji23] pewnie serduszka jeszcze nie będzie bo to 5+4 ale przynajmniej zobaczę pęcherzyk