Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety nie, ale jak zapytałam to tylko odpowiedziała, ze za wczesnie i jakoś się nie starała w sumie nawet podejrzeć. Zapytam mojego lekarza w przyszłym tyg w środę, może już będzie coś widaćSuper że wszystko w porządkua płeć poznałaś ?
Z usg wychodzi jakoś 13t5dKamień z serca! To Twoja dzidzia też spora, nie mówił że ciąża może być starsza niż 13+1?
To mamy podobnie, u mnie dziś 13+7 (czy 14+0?)Z usg wychodzi jakoś 13t5d
Wez lepiej MKamsi super, że wszystko dobrzeu mnie na prenatalnych też fikało jak szalone
Miała ktoras z Was doświadczenie z jeansami ciążowymi z Lidla? Czy one się odrobinę rozciągają z czasem? Kupiłam dziś S (brzuch mi tak rośnie, że postanowiłam się już nie męczyć ze zwykłymi) i w biodrach są takie mocno dopasowane. Zastanawiam się czy zostawić, czy oddać i poszukać M.
Mam jedne. Lekko się rozciagly właśnie w biodrach.Kamsi super, że wszystko dobrzeu mnie na prenatalnych też fikało jak szalone
Miała ktoras z Was doświadczenie z jeansami ciążowymi z Lidla? Czy one się odrobinę rozciągają z czasem? Kupiłam dziś S (brzuch mi tak rośnie, że postanowiłam się już nie męczyć ze zwykłymi) i w biodrach są takie mocno dopasowane. Zastanawiam się czy zostawić, czy oddać i poszukać M.