Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to po 3 sztuki chyba przez 4 dni wciagalam.No właśnie jestesmy na wsi u przyszlych teściów i na obiad robią. To też drobiowa z własnego podwórka także bez chemii. I zaraz bedzie gotowa i zastanawiałam sie czy jeść![]()
Masakra... żyję nadzieją, że już niedługo dostanę zastrzyk energii, a wy dziewczyny piszecie, że w 13, 14 tygodniu macie mdłości. Dobija mnie to.Nie wiem bo mnie teraz bardziej męczą niż wcześniej a to już 14+3
Mam i ja!Nie żałuj sobie. Wątróbka to nie trucizna, ma
Sporo witaminy A ale musiałbyś jej jeść naprawdę dużo.
Idę dzisiaj z TŻ nad basen, biorę fascynującą lekturę
Zobacz załącznik 1016710
Warta polecenia? W necie ma dość skrajne opinie.Mam i ja!![]()
Biały, grudkowaty, mleczny może być przy grzybku. Podczas ciąży ph w pochwie bardzo sprzyja grzybicy. Aktualnie jestem na nystatynie... więc niestety zapoznałam się z tematemA wam leci ciągle taki biały śluz?
Jak siebie dodać? Jako komentarz bo tylko to mi wyskakuje "dodaj komentarz"
A mnie nie majak mam siebie dodać? Mam 28 lat mieszkam w Danii ostatnia miesiączka 3 czerwca
Dziewczyny, ktore jeszcze nie dodaly sie na liste. Wejdzcie w watek: lista marcowych mam i zostawcie posta z informacja o sobie. Ktoras z nas na pewno was doda.Mnie dodajcie tez!![]()
Dlaczego powinnas zrobic przerwe w 12 i 13tc? Joga jest wtedy niewskazana?A ja dziś się dobrze czuje. Byłam na jodze, rozciagnelam się i wymasowałam lędźwia. O niebo lepiej. Ale joginka powiedziała mi, ze powinnam zrobic sobie przerwę na 12 i 13 tydzień... i jak tu żyć![]()
A ja dziś się dobrze czuje. Byłam na jodze, rozciagnelam się i wymasowałam lędźwia. O niebo lepiej. Ale joginka powiedziała mi, ze powinnam zrobic sobie przerwę na 12 i 13 tydzień... i jak tu żyć![]()