Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia! Kciuki zaciśniętea ja mam jutro swój ślub - rocznica zero!!! Dziewczyny trzymajcie kciuki bo stres mnie lapie !
Kurcze ja od 2 dni też, z jednej strony tam gdzie małe zawsze na usg ale to chyba za wcześnie nawet w 3 ciąży, u mnie 12 tc [emoji6]Hej dziewczyny ja wlasnie wrocilam I jestem ledwo zywa. Zauwazylam juz drugi dzien, ze co jakis czas czuje w brzuchu takie jakby motylki wlasnieto Chyba dzidzia juz.
Witam wszystkie nowe mamusie, dopiszcie sie do naszej listy
Na rozstepy uzywam palmersa
A grupe zaraz zamkne![]()
a czy mozesz mi powiedziec od czego to zalezy ze w niektórych miejscach dziewczyny maja takie badanie robione godzine a w niektórych 15 minut...Ja dzis zaczelam 15tc
Jestem juz prawie pewna, ze to ruchy. To moja druga ciaza I mowili, ze wczesniej czuc
My mamy rocznice 30.06
Pamietam swoj slub jak dzis[emoji7][emoji7][emoji173]️[emoji177]
Badanie prenatalne: podczas usg znierza dziecko dokladnie, sprawdza przeziernosc karkowa, czy sa Obie raczki, nozki, zbadaja budowe serca, mozgu, przeplywy krwi, zmierza kosc udowa. Posprawdzaja czy sa widoczne nerki, pecherz moczowy I zoladek. Szybkosc bicia serca I obecnosc kosci nosowej![]()
a czy mozesz mi powiedziec od czego to zalezy ze w niektórych miejscach dziewczyny maja takie badanie robione godzine a w niektórych 15 minut...
Właśnie mój maluszek był raczej ospałya badanie za długo nietrwało.. Sama w tym stresie zapomniałam zapytac nawet o kość nosową a Dokror nic nie wpominała.. I ogólnie czuje jakis niedosyt po tym badaniu. Ale jak zwykle po fakcie, w domu przypominam sobie o roznych rzeczach o które chciałam zapytac a nie zapytałam ...
![]()