Milii
Fanka BB :)
Właśnie zastanawiałam się, co się dzieje, ze nie widać Twoich wpisówKojarze, że ostatnio miałaś plamienia, wszystko się uspokoiło? Dużo Ci jeszcze zostało do wizyty? Ja mam dopiero 19.09
![]()
23 września mam wizyte także jeszcze długo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie zastanawiałam się, co się dzieje, ze nie widać Twoich wpisówKojarze, że ostatnio miałaś plamienia, wszystko się uspokoiło? Dużo Ci jeszcze zostało do wizyty? Ja mam dopiero 19.09
![]()
To super, ze wszystko ok23 września mam wizyte także jeszcze długotak ustaly leci biały śluz taki jaki miałam czasem coś tam brzuch zakuje, mdłości minęły. Zaczyna mi dokucza kręgosłup... Także co chwila coś nowego
![]()
![]()
Ja to pół na pół, bo niby pomorskie ale też dużo czasu spędzam u mamy na Pałukach.Widzę po liście że już 3 osoby są z Pomorskiego![]()
Dziewczyny jak te wasze przepływy.? Sprawdźcie proszę![]()
Witam ja też mam na marzec 2020Hej marcowe mamusie byłyscie na usg genetycznym może znacie już płeć dziecka?
Ja niestety nie poznałam jeszcze płci.Ja byłam teraz na genetycznym 3d/ 4d w 12tci6d i powiedział bez mojego pytania że dziewczynka bardzo bym chciała żeby się sprawdziło choć jak spytałam na ile procent to odparł znowu dziewczynka. Badanie robił lek. radiolog W.Krzeszowski mam nadzieję że się sprawdziJa niestety nie poznałam jeszcze płci. Liczę na dziewczynkę ❤ a Ty?
Ja napewno w Bydgoszczy rodze, tzn jak zdążę dojechać bo obstawiam poród domowy ale to i tak trafię potem do Bydgoszczy [emoji6] całe życie mieszkałam w bdg, od roku wprowadziliśmy się do okoliczne wioski?i Mama 90
Widzę, że też z kuj-pom. Nawet zgrałyśmy się z terminamiMoże spotkamy się na porodówce
[emoji14] Ja Bydgoszcz planuje.
Nie kumam?To nie Ty pod lp 33? Zwróciłam uwagę, bo patrzyłam kto z kuj-pom.