Zawsze chciałam mieć Michaline ❤ ale mieszkam w uk i tu by kaleczyli imię więc mam HannahJa będę miała teraz chłopcaa mam w domu Michalinę i przy niej cera super a teraz koszmar
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze chciałam mieć Michaline ❤ ale mieszkam w uk i tu by kaleczyli imię więc mam HannahJa będę miała teraz chłopcaa mam w domu Michalinę i przy niej cera super a teraz koszmar
Też wybrałam miejski ale z tego względu że mają 3 st.referencyjnosci plus opinie znajomych, a lekarka mowi ze nie wiadomo jak miesniaki się będą zachowywać...Bo inaczej bym poszła za nią do msw właśnie.Dziewczyny ja byłam teraz z plamieniem w miejskim i to jak mnie przyjęto, zaopiekowano się to bajka w porównaniu do tego co było 8 lat temu [emoji6] normalnie jak w jakimś prywatnym szpitalu [emoji6]
Drugiego rodziłam w MSWiA i było całkiem w porządku.
Tylko moje porody są błyskawiczne, więc głównie na opiece poporodowej się skupiam
O matko ale mnie smak nadszedł na krokiety z pieczarkami, dziewczyny nie piszcie co jecie bo w ciąży smak w sekundę przychodzi i mężowie mają problem ,do sklepu biegiem albo gotować dla nasHej
Ja wczoraj miałam.totalny armadegon z wymiotami. cala noc i cały dzień, aż żołądek mnie w pewnym momencie zaczal tak boleć że tragedia.Nigdzienie nie mogłam się ruszyć
Minionej nocy jak już lepiej mi było pozarlam 3 krokiety z pieczarkami i do tego 3 lyki coli. I po tej coli można powiedzieć że naprawdę mi przeszlo.
Ja też jeszcze nie znam płci. Mam nadzieję poznać 16 września bo wizytuje![]()
nie ma reguły! też ostatnio rozmawiałam z koleżanką i ona spodizewała się chłopca, a sama wspominała, że wyglądała okropnie, wielki brzuch, cera okropna i w ogóle. A kolejna znajoma miała córeczkę i wyglądała super.Ja będę miała teraz chłopcaa mam w domu Michalinę i przy niej cera super a teraz koszmar
Wiecie co a mi minęło wszystko nawet piersi nie są twarde nawet powiedzialabym bym że mniejsze brzuch spadł tak jakbym schudła nie wiem może przez stres trochę..
Wizyta 23 września nie wiem zaczynam się jej obawiać..
![]()
![]()
nie ma reguły! też ostatnio rozmawiałam z koleżanką i ona spodizewała się chłopca, a sama wspominała, że wyglądała okropnie, wielki brzuch, cera okropna i w ogóle. A kolejna znajoma miała córeczkę i wyglądała super.![]()
Wszystko jest w porządku :* nie stresuj się . Każda ciąża jest inna.Kazda kobieta przechodzi ja inaczej.Wiecie co a mi minęło wszystko nawet piersi nie są twarde nawet powiedzialabym bym że mniejsze brzuch spadł tak jakbym schudła nie wiem może przez stres trochę..
Wizyta 23 września nie wiem zaczynam się jej obawiać..
![]()
![]()
Dzisiaj rano zobaczyłam w telewizji jak gotują golabki no i cóż. Mąż musiał jechać do sklepu i teraz stoi przy garach... BiedakO matko ale mnie smak nadszedł na krokiety z pieczarkami, dziewczyny nie piszcie co jecie bo w ciąży smak w sekundę przychodzi i mężowie mają problem ,do sklepu biegiem albo gotować dla nas![]()