Anita1990
moderatorka
Fajny pomysł, a co bedziesz ubierac do wózka na spacer. Myślisz że taki miś i kocyk wystarczy na marcowe dni?
Spokojnie wystarcza. Nam w listopadzie tez wystarczał. Dopiero w grudniu kupiłam cieplejszy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajny pomysł, a co bedziesz ubierac do wózka na spacer. Myślisz że taki miś i kocyk wystarczy na marcowe dni?
Myśle że wystarczy. Tym bardziej że dojdzie do tego jeszcze jakieś cieplejsze ubranko pod misia.Fajny pomysł, a co bedziesz ubierac do wózka na spacer. Myślisz że taki miś i kocyk wystarczy na marcowe dni?
Matko a ja miałam tyle slicznosci i nic nie mam [emoji849] wszystko wydane
Ale super! Ja nie znam płci wiec na obstawianie imienia za wczesnieJa pracuje i pewnie jeszcze trochę popracuję, jeśli wszystko będzie ok. W sumie nie wiem co bym miała robić siedząc w domu
Ale brzuch już tez mam na tyle duży, że zaczyna być widoczny dla otoczenia... Aż się martwię, czy wszystko ok, że taki duży
Macie już jakieś imiona wybrane? Podzielcie się pomysłami?U nas właśnie jest temat na tapecie, skoro znamy płeć. I myślałam, że będzie łatwiej, a na razie na nic się nie możemy zdecydować
![]()
Ja miałam badania prenatalne w tamtym tygodniu.Miałam dziś badania prenatalne. Jak u Was wyglądało badanie przepływu krwi malenstwa ? U nas doktor bardzo wnikliwie sprawdzał właśnie przepływ i zdazylo się że krew się cofała. Slyszalyscie może coś na ten temat ?