Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem od dzisiaj na zwolnieniu.Ale mam tak okropne mdłości i rzyganko ze ciężko mi było wytrzymać w pracy..Dziewczyny a ja zadam pytanie z innej beczki: pracujecie czy jesteście na zwolnieniach lekarskich? Ja jeszcze pracuje ale przyznaję że coraz mi trudniejmam dość duży brzuszek i łapię zasapkę
![]()
Piękne imię! Gdyby był chłopak, to też myślałam o LeonardzieJa na zwolnieniu ;] U nas płeć potwierdzona SANCO - będzie Leonard ;]
Ja tez nadal pracujeJa pracuje i pewnie jeszcze trochę popracuję, jeśli wszystko będzie ok. W sumie nie wiem co bym miała robić siedząc w domu
Ale brzuch już tez mam na tyle duży, że zaczyna być widoczny dla otoczenia... Aż się martwię, czy wszystko ok, że taki duży
Macie już jakieś imiona wybrane? Podzielcie się pomysłami?U nas właśnie jest temat na tapecie, skoro znamy płeć. I myślałam, że będzie łatwiej, a na razie na nic się nie możemy zdecydować
![]()
Ja też pracuje ale nie zakładam że jakoś długo pociągne, myślę 1,5 mca pewnie i tak sama się podziwiam z całodobowymi mdłościami i haftaniem [emoji12]Ja pracuje i pewnie jeszcze trochę popracuję, jeśli wszystko będzie ok. W sumie nie wiem co bym miała robić siedząc w domu![]()
Ale brzuch już tez mam na tyle duży, że zaczyna być widoczny dla otoczenia... Aż się martwię, czy wszystko ok, że taki duży![]()
Macie już jakieś imiona wybrane? Podzielcie się pomysłami?U nas właśnie jest temat na tapecie, skoro znamy płeć. I myślałam, że będzie łatwiej, a na razie na nic się nie możemy zdecydować
![]()