DziekujęPieknie wyglądasz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziekujęPieknie wyglądasz
Pytanie Z 100 PTK. Jeżeli wyjdzie Ci wysokie rozyko będziesz robić dalsze badania? Lub podejmiesz decyzję o usunięciu?Nie mogę, trzese się cała z nerwow, wiem, że to nie prenatalne więc co będzie w czwartek... Dziś boję się przeziernosci, kości nosowej, czy w ogóle serduszko bije. Nie wiem, czy robić w czwartek Pappa, ze względu na mój wiek (35) pewnie będą zawyzone ryzyka...
Wszystko jest okWróciłam, ledwo przeżyłam z nerwów..
CRL 4,94 cm
Kość nosowa obecna
Przezierność: 1,26
Tętno 170
Lekarz mówił, że jest ok.
Mnie oczywiście tętno trochę martwi, przezierność wydaje się ok, ale lekarz mówił (odpowiadając na moje pytanie), że z biegiem ciąży rośnie. Dziś miałam 11t1d
Super ze wszystko dobrze. A ta przeziornosc rosnie tzn. W przyszlym tygodniu bedzie wieksza ?Wróciłam, ledwo przeżyłam z nerwów..
CRL 4,94 cm
Kość nosowa obecna
Tętno 170
Mnie oczywiście tętno trochę martwi, przezierność wydaje się ok, ale lekarz mówił (odpowiadając na moje pytanie), że z biegiem ciąży rośnie. Dziś miałam 11t1d
Wróciłam, ledwo przeżyłam z nerwów..
CRL 4,94 cm
Kość nosowa obecna
Tętno 170