A napisz mi proszę do którego miesiąca używałas gondole ?Miałam przy synku tylko 3klolka byłam zadowolonanawet bardzo. Kosz tez dał radę
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A napisz mi proszę do którego miesiąca używałas gondole ?Miałam przy synku tylko 3klolka byłam zadowolonanawet bardzo. Kosz tez dał radę
![]()
Mój lekarz chyba wychodzi z założenia, że temat płci nie istnieje, ani me ani be w tej kwestii... A szkoda, bo chciałabym wiedzieć, nawet jeśli za miesiąc by się okazało co innegoNie jestescie samena pewno jest nas wiecej w tym ja
tyle ze ja dopiero 13 0 dzis
i tez mam sie dowiedziec az za miesiac
czytam i czytam i widze ze kazda przynajmniej ma jakies przeczucia instynkt czy cos
a ja nie mam pojecia
![]()
wtedy może jakies uczucia by we mnie ruszyły, bo narazie czuje jakby w brzuchu rósł jakiś obcy Mnie nic kompletnie nie smakuje.Jadla bym tylko kanapki z pomidorem ,albo kanapki z Subwaya.Przyznać sie , ktora zajada sie pysznościami![]()
Moj lekarz to nawet nie chce słyszeć o zgadywaniu płci przed 20 tygodniem, więc umówiona jestem na taki scan gender który wykonują od 16 tygodnia i wtedy napewno dowiem się kto mieszka w brzuszku bo jak na tą chwilę to tylko intuicja i z nuba dziewczyny sugerowaly synka w co mocno wierzę ale może być niespodzianka. Mój nie maz obstawia girl Ja jednak chce wierzyć że będzie jednak boy [emoji7] jeszcze kilka dni jakoś przeżyje z niewiedzą [emoji6]ja mam dzisiaj 15+7ale nawet sie nie łudzę ze dowiem sie na kolejnej wizycie plec , lekarz - prywatny - powiedzial mi w tym tyg. ze plec poznam na drugich prenatalnych czyli 17go pazdziernika... tozto za miesiac, mam wrazenie ze kazda z Was ma juz jakies chocby domysly od swoich lekarzy co do płci a mnie moj lekarz pod tym kątem zbywa
szkoda ...
Nie jestescie samena pewno jest nas wiecej w tym ja
tyle ze ja dopiero 13 0 dzis
i tez mam sie dowiedziec az za miesiac
czytam i czytam i widze ze kazda przynajmniej ma jakies przeczucia instynkt czy cos
a ja nie mam pojecia
![]()