reklama

Marcowe mamy 2020

Dziewczyny przesłałam listę, którą zrobiła Aga do administratora myślę, że lada chwila watek będzie zamknięty. Jeśli kogoś pominęłyśmy z góry przepraszam, oczywiście będzie można dołączyć. Jeśli kogoś nie ma na liście to jeszcze może szybko się dopisać.
Też chciałabym się dopisać do listy

Dzisiaj był na badaniach prenatalnych z Om termin na 29.03.2020 natomiast z USG na 01.04.2020. Maluszek zdrowy choć malutki ma tylko 5 cm. Niby jestem teraz w 12tc + 2 a z USG wyszło że 11tc + 5. W środę robię test pappa. Oby wszystko było ok.

reklama
Dzieki dziewczyny. Dalej nie dowierzam, że będzie córka. Syn będzie złamany bo o siostrze nawet nie chciał słyszeć. Nastawiony jest na braciszka od poczatku :p
Co do imion to my nawet nie rozmawialiśmy do tej pory. Mój wybredny. Ciężko będzie wybrać.
Spojrzałam w kartę ciąży i malutka waży 163g tak chyba nawet dużo :D dziś mam 16w1d

Cały dzień co jakiś czas po lewej stronie obok kości biodrowej mnie kłuję. Nie jest to silny ból chwilą i cisza potem minie 30 min lub godzina i znowu sekundę zakluje i cisza. Od 2 dni jestem tak zmęczona że śpię do 11 30 pokrece się po domu i 16 muszę się przespać z godzine lub 2. Myślicie zemacica się rozrasta lub łożysko?

reklama
Cały dzień co jakiś czas po lewej stronie obok kości biodrowej mnie kłuję. Nie jest to silny ból chwilą i cisza potem minie 30 min lub godzina i znowu sekundę zakluje i cisza. Od 2 dni jestem tak zmęczona że śpię do 11 30 pokrece się po domu i 16 muszę się przespać z godzine lub 2. Myślicie zemacica się rozrasta lub łożysko?
Bardziej podejrzewalibym łożysko ...
Zabija cała energię

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry