Patrycja35
Fanka BB :)
Ja za miesiac zaczne już robic zakupy....jak potwierdzi plec na polowkowym usg
zeby nie bylo niespodzianek...lozeczko mam juz wypatrzone..na allegro sa piekne zestawy z posciela..komodami..i wgl..za fajne pieniazki..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to moze wedrowac????Dzisiaj na wizycie okazalo sie ze lozysko jest z przodu....ostatnio bylo z tylu o.o..dzizys..wam tez tak wedruje?
No miesiac temu. Bylo z tylu teraz z przodu..ale.lekarz mowi ze macica pociagnie do tylu jak bedzie sie powiększyłaA to moze wedrowac????
Bedzie chlopakBędęmama wiesz co ja też podejrzewam że chłopiec ale ostatnio zauważyłam że zrobiły mi się boczki tak jak z córką miałam i trochę zaczęłam jeść słodyczy trochę to mało powiedziane hahah kupiłam mała paczkę żelek harbio i zjadłam wszystkie wczoraj cała miskę malin z cukrem haha
![]()
![]()
A to używane muszę wyprać większość takich na 52 56 także z nowym to będę kupować na 62![]()
Ja z córką w 6 miesiącu dostałam krwawienia zabrali mnie do szpitala i pamiętam nie miałam nic i prosiłam żeby jak najdłużej utrzymali i utrzymali leżalam sporo czasu potem w domu też i to był koszmar bo wszystko trzeba było zamawiać na szybko prosić o pomoc w wypraniu i prasowania ciuszków także tym razem będę przygotowana w grudniu myślę za zamówimy łóżeczko komode wózek i zaczne kupować kosmetyki pampersy smoczki butelki kocyki pieluszki itd zostanie tylko jeszcze dokupić troszkę ciuszków![]()
![]()
![]()
40% to i tak fajnie. Ja w poprzedniej ciazy nie dostalam nic mimo zlego samopoczucia i ciaglych wymiotow. Z tym, ze u mnie byla praca biurowa.Jestem w Norwegii, to nie uznają zwolnienia dostałam zwolnienie 40% czyli 4.5 h dziennie będę pracowac... Na 3 tyg, później będziemy sprawdzać jak się będę czuć, czy tyle narazie wystarczy czy coś mniej.
Wow, przepieknie! Czemu akurat Norwegia?Zobacz załącznik 1023401
U mnie będzie dziewczynkaranek że stacji musiałam jeszcze tankowac brrr...
Cześć jestem tutaj nowamam termin na 26 marca 2020
przepraszam ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów tutaj
![]()
I ja tez 26Witaj, też mam termin na 26 marca![]()
Który tydzień?Cześć dziewczyny! Czy mogę do Was dołączyć? Śledzę Wasze wpisy już od lipca, jednak do tej pory nie miałam odwagi na ujawnienie się. Początki ciąży były u mnie ciężkie, pełne niepokoju i obaw, ale teraz widać już światełko w tunelu![]()
Ale wsio ok na usg?12 tydzień 3 dzień. Wczoraj było usg genetyczne, a jutro pobranie krwi na test NACE