reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
@Inofs nie panikuj. Wiesz, ze masz krwiaka i dlatego moze bardziej jestes wyczulona na jakiekolwiek objawy. Podswiadomosc czasami tez moze platac figle. Bardzo cie boli czy tylko cmi? Zauwazylas, ze krwawisz wiecej?

Przy krwiaku brzuch niestety boli, trzeba się przyzwyczaić, czasem nawet mocno jak u mnie od 3 dni.

No właśnie tak się zastanawiam, czy to, że mnie tyle tygodni bolał ma związek z krwiakiem? Ale jeśli nie było go widać w piątek na usg (mailam i wewnętrzne i przez brzuch) to raczej by związku nie było? Bo chyba niemożliwe by lekarz nie zauważyl?

No właśnie tak się zastanawiam, czy to, że mnie tyle tygodni bolał ma związek z krwiakiem? Ale jeśli nie było go widać w piątek na usg (mailam i wewnętrzne i przez brzuch) to raczej by związku nie było? Bo chyba niemożliwe by lekarz nie zauważyl?
Chyba nie. Jeśli nie było krwiaka, to krwawienie było pewnie z innego powodu i ono spowodował utworzenie się krwiaka, tak było tez u mnie. Teraz to rzeczywiście mam krwawienie z krwiaka, ale mam go już od kilku tygodni.

reklama
Która z dziewczyn nie widzi forum zamknietego? Napiszcie pod tym posten, okazuje się że mimo iż ja i Anita jesteśmy administratowrami to nie mogę was dodawać, trzeba wysłać do Admina.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry