reklama

Marcowe mamy 2020

Dziewczyny macie problem z ogromnym wypadaniem włosów po acardzie ? Ja biorę Acard 150 i wypadają mi masakrycznie włosy czytałam gdzieś ze po lekach przeciwzakrzepowych mogą wypadać ale zastanawia mnie to bardzo czy ktos ma z Was ma podobnie ?

reklama
Dziewczyny macie problem z ogromnym wypadaniem włosów po acardzie ? Ja biorę Acard 150 i wypadają mi masakrycznie włosy czytałam gdzieś ze po lekach przeciwzakrzepowych mogą wypadać ale zastanawia mnie to bardzo czy ktos ma z Was ma podobnie ?

Słyszałam o tym ja nie biorę, ale to jest też kwestia że jesien mi wypadają włosy na wiosnę plus urodzenie dziecka myślę że może być armagedon. Jeżeli nie wypadają Ci w strasznej ilości ja bym zaczekala. Zastosuj wcierki na włosy powinno pomóc.

Dziewczyny czy to normalne od tygodnia boli mnie dół brzucha po lewej stronie w nocy ból sie nasila byłam u lekarza ale mówi ze nic tak noe widzi to jaka może być przyczyna

Mnie codziennie boli brzuch a już nie powinien, i się człowiek zadrecza ale lekarz powiedział że taka natura, wszystko się rozciąga, dziecko nagniata na jelita to też powiazal właśnie, wcześniej musiałam wstawać do sikania w nocy teraz nie... Przestało mi nagniatac na pecherz... Usg mam za tydzień zobaczymy ;)

reklama
Ja tez dolaczam do was narzekajacych ;) ta pogoda mnie dobija. Zimno, ciemno i pada od wczoraj deszcz.Tez mi pomaga jak umyje wlosy i zrobie sobie male spa w lazience.
Kto ma w przyszlym tygodniu wizyte?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry