Tak. Gdyby nie moje badania na które poszłam to nie wiem jakby moja ciąża wyglądała. Chodziłam prywatnie do lekarza który w sumie nic nie zleciał i nawet raz mnie jie zbadał (wizyta 200 zł) zrobiłam sama badania na trombofilie i miałam rację dał mi leki nawet nie dał w sumie tylko po usg prenatalnym lekarz który robił powiedział że powinnam coś zapobiegawxzo brać (acard) to mój lekarz przytaknal bierz bierz. Zaczęły się krwotoki z nosa, płytki krwi bardzo spadły to też kazał iść do hematologa żeby te. Zadecydował. Hematolog kazał odstawić akard i brac heparyne i krwotoki się skończyły. Nie zlecił mi nigdy badania krwi sama robiłam, moczu też nie, posiewy też sama robiłam bo nigdy nie zlecił... Dziękuję Bogu, że kierował mnie co mam robić... Suma sumarow ostatnio się już tak wkurzylqm że zmieniłam lekarza w końcu. To Twoje dziecko, ono jest najważniejsze nie oglądaj się na nikogo, a jeśli tfu tfu coś się stanie to będziesz się obwiniala że mogłaś coś zrobić, bez przesady rób to co Ci serce podpowiada