Feline88
Fanka BB :)
Ja smaruje siee amolem 2 razy ddziennie, lekarz mówił że mozzna
O super - zawsze to jakaś ulga .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja smaruje siee amolem 2 razy ddziennie, lekarz mówił że mozzna
Dziewczyny, właśnie mi się przypomniało -porost islandzki pięknie ściąga śluz z oskrzeli płuc... Oczywiście najlepiej robić napar i pić ( a nie w formie stropów czy tabletek).Znam wiele osób którym mega pomogło gdy przez kilka miesięcy nic nie pomagało.
Mnie pobolewa w prawej pachwinie, ale termin mam na 1 kwietnia więc jestem w stosunku do Waszych objawów mocno do tyłu
Wypieranie, czuje tylko jak się dziecko stawia spina, wtedy też macica się stawia...mało przyjemne[emoji6][emoji848]
Kilkanaście lat temu zalecali nospe ...teraz chyba już nie jest tak łatwo zalecana i rekomendowana. Ponoc ma wpływ na wymowę dziecka (u nas i u szwagierki dziecka to się sprawdziło)
Apteki coraz rzadziej niestety mają zioła w sprzedaży. Trzeba szukać w sklepach zielarskich lub że zdrowa żywność. Jeżeli jesteś z Warszawy przy placu Zbawiciela jest sklep firmowy Dary Natury- tam mają wszystkoMam właśnie ten syrop - kończę buteleczkę .
Nie powiem na początku pomógł na dwa dni , ale potem kaszel wrócił ze zdwojoną siłą , ale może to u mnie , bo zaatakowała mnie poważniejsza infekcja. Ale zaciekawilaś mnie tym naparem . Zapytam jutro o susz z porostu w aptece , chyba , że dostępne są herbaty .
Mi tez lekarka kazała od początku właśnie w razie skurczy brać nospe - kupiłam , ale opakowanie leży nietknięte , bo jakoś nie było potrzeby .
Chociaż wiele moich koleżanek brało ją w ciąży
Ja też tak mam. Myślałam na początku, że ro pępek mnie boli, ale wraz z upływem czasu ten ból przesuwal się nad pepkiem. Jak tak się macacam to macica jest coraz wyżejA mam jeszcze pytanko : czy wy tez macie czasami uczucie jakby rozpierania od środka ? Czasami kłucia ? Pachwiny mnie ciągną , ale tak jest od 2 trymestru a teraz jakby właśnie takie rozpieranie . I to dość wysoko , bo nad pępkiem .
Czy to normalne ?
Też tak mam. Nawet częściej czuje jak mały się rozpycha niż jak kopieJa też tak mam. Myślałam na początku, że ro pępek mnie boli, ale wraz z upływem czasu ten ból przesuwal się nad pepkiem. Jak tak się macacam to macica jest coraz wyżej![]()
Ale ilee za. Mało? Przepływy sprawdzali? Czy po prostu będzie Drobna? Naa polowkowych na usg czekały dwiie laaski które miały hipotrofie i ich dzieci w 34 miały 1400 gByłam na usg 3 trymestru, zdjęcia jak zwykle nie mam, przynajmniej ładnego bo mała była źle ustawiona. Waży 1400g czyli za mało jak na 31 tc
Byłam na usg 3 trymestru, zdjęcia jak zwykle nie mam, przynajmniej ładnego bo mała była źle ustawiona. Waży 1400g czyli za mało jak na 31 tc