Mi się ten podoba lub anex sport. Ale wiadomo nie znam się jeszcze, czytać będę dopiero za kilka miesięcy, żeby był odpowiedni pod każdym względem, a nie tylko ładny. Doświadczone mamy mam nadzieje, ze pomogąAnita1990 jaki wózek kupujesz?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi się ten podoba lub anex sport. Ale wiadomo nie znam się jeszcze, czytać będę dopiero za kilka miesięcy, żeby był odpowiedni pod każdym względem, a nie tylko ładny. Doświadczone mamy mam nadzieje, ze pomogąAnita1990 jaki wózek kupujesz?
![]()
FotelikWózek czy fotelik? Bo wózek dopiero w styczniu![]()
Fotelik [emoji6] przepraszam [emoji6]
![]()
foteliki-cybex.pl
WoowTak myślałam [emoji6]
Kupujemy cybex cloud z i-size z baza [emoji6]
Ale wózek tez prawie wybrany waham się między joolz day 3 i bugaboo fox [emoji6]
Link do fotelika:
![]()
Cybex Cloud Z i-Size - Sklep Cybex
Cybex Cloud Z i-Size nowy rozkładany fotelik od Cybex dla dzieci od urodzenia do ok. 18 miesięcy Ciekawy design, wysokie bezpieczeństwo oraz funkcjonalność to podstawy innowacji marki Cybex. Cybex Cloud Z i-Size to fotelik wchodzący w skład nowej linii produktów modułowych Z-Line. Baza Z i-Size...foteliki-cybex.pl
WoowSuper te wozki ale cena mnie zabiła
ale wiadomo jak można sobie pozwolić to super!
Ja chciałabym się do 1500 zmieścić mam nadzieje ze coś znajdę
![]()
Ale to napewno oni przenoszą? Może my coś musimy zrobić?Kurczę kiedy nas przeniosą do głównego wątku... przydałby się już tabelka z datami porodu i post wizytowy![]()
Dziewczyny witam się z wami mam nadzieje ze mogę do was dołączyć ❤
ostatnia miesiączke mialam 06.06 a 1 lipca zrobilam bete i wynik był 74.7, po 48h 199
Niestety mam podwyzszone tsh- 4bylam u endokrynologa, biore euthyrox 75 i 26.07 ide na kolejną wizytę sprawdzic jak spada.
Przy okazji ze ta lekarka jest też ginekologiem to zrobiła mi usg i był pęcherzyk 4.46mm
Ide do ginekologa 19.07, mam nadzieję ze bedzie już serduszko
No właśnie myślałam o quinnyNa pewno znajdziesz. Mnie przy Michale tez ograniczały fundusze ale znalazłam świetny używany quinny i tez byłam zadowolona. A zapłaciłam za niego niecałe 700zl wtedy
Dużo na Facebooku jest grup sprzedażowych warto pooglądać tez
Cena dość wysoka ale obiecałam sobie, ze kupię sobie taki wymarzony![]()
Fajny ten fotelik, patrzyłam na podobny, chyba model poprzedni, jakaś Promocja ma być?