alita6
Fanka BB :)
Cały czas miałam takie brązowe, ale dziś rano mialam jedną plamę takiej swieżej krwi. A później na badaniu tez była juz tylka ta brązowa.To miałaś czerwona krew czy brazowe plamienie ? Ja mam brazowe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cały czas miałam takie brązowe, ale dziś rano mialam jedną plamę takiej swieżej krwi. A później na badaniu tez była juz tylka ta brązowa.To miałaś czerwona krew czy brazowe plamienie ? Ja mam brazowe.
Czyli zostało mi jakies 7 miesięcy, bo tez nie wyobrażam sobie siebie z dwójka dzieci bez autaNie poddawaj się, ja zdalam na miesiąc przed porodem[emoji23] bylam zdespewrowana, bo nie wyobrazalam sobie, ze zostane z dwojka bez auta, a u nas komunikacja słaba[emoji13] ale mialam łagodnego egzaminatora, jokoś sie trafiło. Bo dla mnie te egzaminy to mega stres był. A teraz śmigam autem bez stresu.
Spoko mój powiedział że spowodowałam kolizje, po czym otworzył okno, przekrzywil lusterko i powiedział widzisz jak przekrzywione, ja w szoku takim bylam że nie wiedziałam co zrobić, powiedział że niestety muszę kontynuować jazdę do następnego skrzyżowania. Gdyby nie to że miałam 18 lat i nie umiałam się odezwać, teraz bym go zjadła. Późnej była afera w MORDzie korupcyjna i wyleciał z kilkoma kolegami.Oj ciężko to opisać. Wyjeżdżałam z podporządkowanej na główną w prawo. Po lewej stronie stal bus ,który uniemożliwiał mi zobaczenie całej drogi niewyjezdzajac na jej środek. No więc czekam i czekam i w końcu wyjechałam. Dojeżdżam do świateł a koleś do mnie,że kończymy egzamin. Ja zdziwiona pytam "why kuwa " a on,że wymusilam pierwszeństwo na aucie,które już stało z przodu. Nieporozumienie jakieś. Oczywiście awantura jak wymusilam jak on stoi z przodu, nie widziałam żadnego auta za mną jak wyjeżdżałam itp. ale nie ma z kim gadki. No więc wrocilam do wordu i udało się przeglądnac kamerę przez mojego instruktora i okazało się , że w momencie wyjazdu daleko daleko jechało jakieś auto ok 100 km na godzinę i w momencie jak ja już wyjechałam to on musiał zwolnic(bo jechał jakieś 50 h więcej niż powinien) . A na koniec egzaminator do mnie z uśmiechem"gdzie się tak spieszyłas, już egzamin był na ukończeniu". A **** mnie sam pospieszał żebym jechała bo nie mamy całego dnia.
Melduję się po wizycie! naczekałam się dziś ponad 2 godz- na nfz wizyta. ale nieważne to- jest serduszko, jak określiła lekarka- płód żywy.! dostałam skierowania na badania i poprosiłam o zaświadczenie o ciąży, bo poszłam umówić się do endokrynologa- mam niedoczynność tarczycy od kilku lat. udało się termin za tydzień- jednak ustawa ,,za życiem" - byłam przygotowana złożyc pisemną prośbę o wyznaczenie terminu do dyrekcji placówki.obowiązuje w tej przychodni, nawet Pani w recepcji nie komentowała za bardzo
Także czekamy, będę chodziłą tutaj na nfz na wizyty, aby mieć badania za darmo, ale jednak moja lekarka prywatna to anioł- i będę dzwoniła na dniach umówić się do powrót do pracy z urlopu wychowawczegowięc kolejne rzeczy na głowie.
dziękuję! 2 ciąża to jest i 7tc 1 dzieńGratulcjektory masz tc?