Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujemyZazdroszczę dziewczynom,które spodziewają się pierwszego dziecka. Też bym chciała żyć w tej niewiedzy [emoji23]
Hej, mam te same dylematy w domu odchowany samodzielny 5latek I znow od poczatku butelki, pieluchy itp. Radosc miesza sie ze strachem...
Witamy kolejne nowe mamy [emoji4]
Mnie poranek znow przywital mdlosciami I tak sobie mysle, ze ten brzuch tez od tego mnie boli :/ caly czas soe kurczy przeciez [emoji20] w dodatku michal mial dzis ciezka noc I jestem cholernie zmeczona...
Niekoniecznie dostaniesz, ja mam od tygodnia ale lekkie, jeden dzień gorszy drugi lepszy ale moja kumpela np ma z wymiotami I zaczęła od 7 teraz ma końcówkę 8 miesiąca i mówi że mniej ma teraz niż na początku ale dalej jeszcze cukrzyca jej się przyplatala.Dziewczyny, w ktorym tygodniu zaczely Wam sie mdlosci? Chce sie psychicznie przygotowacNie pamietam do konca kiedy je dostalam w pierwszej ciazy. Pamietam tylko, ze bardzo mnie meczyly i trwaly do ok. 14 tygodnia.