Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzien dobry wszystkim!
Ktora mama chce sie pochwalic zdjeciem brzuszka? Moj jeszcze nie rosnie, ale fajnie byloby popatrzec na inne i pozazdroscic![]()
Oj też już odliczam powrót do Polski nie całe 2 tygodnie i 3 tygodnie wolnego super
![]()
[GROUP=][/GROUP]Ja też nie jestem za tym, żeby robić badania na własną rękę i sie później stresować. Trzeba sluchać swojego lekarza.
Ale też podejscie w niektorych krajach, ze usg 12 czy 18 tydz. mnie troche dziwi. A co właśnie z ciążami pozamacucznymi, krwiakami i innymi przypadkami. Wczesniejsze usg, zeby potwierdzić ciąże i sprawdzić czy dobrze umiejscowiona jest moim zdaniem konieczne.
Co jeśli ja bym czekała do 12 tyg. z tą ciążą w bliźnie, moglo by sie źle skonczyć.
A jeśli chodzi o mamaginekolog, to też nie do końca jej ufam. Ona jest dla mnie po prostu blogerką. A nasi lekarze nas znają, badają i to ich powinnyśmy słuchać i z nimi się konsultować, a nie z blogiem [emoji6]
Słyszałam że to tragedia... Podobno można mieć ze sobą cytryne i nie każda pielęgniarka pozwoli ale jak sobie wcisniesz to o wiele lepiej się to przechodzi a dalej rule samo cukru dostarczasz do organizmuA ja tobie krzyżową cukrową razem z insulina. Już jedną godzina minęła a ja dalej czuje że zaraz puszcze pawia![]()