Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie może czy prenatalne jest robione przez brzuch już? Czy jeszcze dopochwowo?
Różnie. Ogólnie przez brzuch, ale jeśli dziecko zasłania ważne elementy, to lekarz może zrobić kontronie też dopochwowo.Wiecie może czy prenatalne jest robione przez brzuch już? Czy jeszcze dopochwowo?
Wszedzie pisza ze do 14+6 ale to tez zalezy od wielkosciNie jest za wcześnie im później tym trudniej zmierzyć przeziernosc bo znika. Od 11 do max 13t6 się robi, potem nie ma sensu
Dokladnie. Moja przyjaciolka miala przez brzuszek ale lekarz dokonczyl dopochwowo bo czegos nie widzial.Różnie. Ogólnie przez brzuch, ale jeśli dziecko zasłania ważne elementy, to lekarz może zrobić kontronie też dopochwowo.
Moze to z glodu? Ja tak mam, jak nie zjem czegos w odstepie 2 godzin.
tez zazdroszcze i jednocze sie w bólu lezeniaja dzis mialam "szalony dzień" ... w koncu wyszlam z domu (!) - bylam oddac krew na morfologie i mocz , bo w poniedzialek wizyta u gin. To moje pierwsze wyjscie poza dom od 2 tyg , mysle ze usprawiedliwione
czulam sie te 20min poza domem jak na wakacjach
ahh no i jadlam dzis rosół, ohh normalnie nie cierpie rosołu, a od miesiąca mam ciagle smaki na rosół...
czy ktoś tak ma ?
Maxymalnie do 13+6 . Później nie ma już sensuWszedzie pisza ze do 14+6 ale to tez zalezy od wielkosci
Dokladnie. Moja przyjaciolka miala przez brzuszek ale lekarz dokonczyl dopochwowo bo czegos nie widzial.