reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2020

Hej odebrałam wyniki ale ledwo przyszłam tak mi nie dobrze biorę się za obiad może jak zjem węglowodany to będzie trochę lepiej... Grupa krwi 0rhD- :) badania prawidłowe wszystkie oby na wizycie było ok już dni odliczam do poniedziałku.

Ktoś dziś wizytuje?

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Mam ta samo grupę ORH- i u mnie konflikt serelogiczny bo mój ma 0RH+ [emoji6]

reklama
Witaj. Ja mam identyczni jak Ty :) ostatnia miesiaczka 10.06 ale mi na drugim usg wyliczyli termin na 13.03 ale na pierwszym 16-17.03 a to kolejne usg ale nie prenatalne mam dzien przed Toba. 03. 09...u mnie rowniez odliczanie trwa :)
Ja przed ciaza tsh mialam w normie a teraz mam 0.06 wiec ponizej bo od 0.35 sie zaczyna ale ft 3 i ft4 w normie. Moj endo powiedzial, ze to normalne ze moze byc w 1trymestrze nizsze tsh zebym w drugim trymestrze zrobila powtorke. Tez mam na imie Karolina wiec wiele nas laczy ;) zycze powodzenia z brzuszkiem. Oby nam wszystkim sie udalo :)
No to witam Cię w klubie ;D ja termin z kalkulatorów internetowych wyliczylam, z usg jeszcze lekarz mi nie podał, może na prenatalnym da.
To chyba też kupię ten segregator od mama ginekolog ;) ale chyba dopiero po prenatalnym, jakoś ciężko mi jeszcze w to wszystko uwierzyć ;)
@Bedemama! Ja czuje się na chłopaka i mężowi się marzy i sni ;) A jak się sprawdzi to też będzie Olek :D
A który to TC?

Dziewczyny a co to ta przeziernosc?

Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 12 wizyta, nie są to penatraone, ale moja ginekolog nie wysyła bo ona robi dokładne, a jak coś jej przeszkadza to wtedy. W Norwegii pewnie będę miała polowkowe bo tan robią usg w 18 tygodniu jedynie.
Boję się jak z tymi badaniami krwi, zobaczymy limfocyty za nisko, Neutrocyty za wysoko tsh też czytając was wydaje mi się że za wysokie.

Załączniki

• IMG_20190822_080026.jpg
    IMG_20190822_080026.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 108
Dzien dobry. Ja chcialam sie pochwalicbze dzisiaj spalam na tej poduszce ciazowej i niewiarygodnie sie spi. Dzieki dziewczyny za polecenie :) Agunia1401 trzymam kciuki

reklama
Dzień dobry kochane. Wstałam zjadłam kanapkę po piłam leki i koszmar muli strasznie leżę bo boję się że zaraz zacznę chawtac cora śpi zrobiłam jej śniadanie i leze koszmar jakis nie mam siły podnieść głowy :( na dodatek śniło mi się że bylam na wizycie a serce nie biło nie wiem co mam myśleć wizyta za 3 dni a tu takie sny :(:(:(

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Do góry