Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie przy nagłym wstawaniu kłuje. I wieczorami w łóżku czuje rozciąganie trochę jak przed okresem.Was też tak kuje brzuch przy kichaniu?
Nie przejmuj się. Wczoraj byłam na wizycie, gin mówi, że to normalneAnita no właśnie tak mam przy kichaniu. Oby do poniedziałku jajko chyba zniosę![]()
Nie przejmuj się. Wczoraj byłam na wizycie, gin mówi, że to normalne![]()
Oby do wizyty to już będę spokojniejsza![]()
Trzymam kciukiDziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 12 wizyta, nie są to penatraone, ale moja ginekolog nie wysyła bo ona robi dokładne, a jak coś jej przeszkadza to wtedy. W Norwegii pewnie będę miała polowkowe bo tan robią usg w 18 tygodniu jedynie.
Boję się jak z tymi badaniami krwi, zobaczymy limfocyty za nisko, Neutrocyty za wysoko tsh też czytając was wydaje mi się że za wysokie.
Jeju ja tez cały czas sok grejpfrutowy i nektarynki [emoji3]
Ja takie zachcianki mialam jak bylam w ciazy z synkiemNo nie ma dnia u mnie może nic nie być tylko byle by były owoce![]()
Witaj! Podziel sie zdjeciami maluszka jesli masz ochoteCześć dziewczyny podczytuję forum od samego początku i zdobyłam się na odwagę żeby napisać. Po długich staraniach udało się i mój termin to 6.03, ale z wczorajszego usg wyszło nawet 29.02. Mam 23 lata i w październiku zaczynam ostatni rok magisterki. Dużo zdrówka dla Was!
Tez miewam takie dziwne sny tez nie zawsze z moim , wczesniej nigdy mi sie to nie zdarzalo , generalnie wczesniej nie mialam tak barwnych i o dziwnej fabule snow , a z erotycznych to nawet snil mi sie moj narzeczony jako gej skad sie to w tej glowie bierze... szokO matko, te sny... Mnie się śnią albo erotyczne (nie zawsze z TŻ i nie zawsze z mężczyzną