Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pomidorowa i kanapki z serem i pomidorem jadłam przez całą pierwszą ciążę- na synka mnie tak te pomidory męczyłyAle żebym mogła jeszcze pójść i to zwymiotowac a tu nic muli stoi wszystko w gardle ciepła herbata mi tylko z cytryna pomaga mogła bym ją pić cały dzień frejfruty i Nektarynki i kanapki z pomidorem i zupa pomidorowa ot moje żywienie
![]()
![]()
właśnie byłam na wizycie ostatnio i rozmawiałam z lekarka moja- bo była przy moim porodzie, rodziła ze mną, bo mąż nie zdążył dojechaćKarolina u mnie 12+1 dziśjeszcze troche i zacznę 2 trymestr
Przeziernosc to odległość między tkanka podskórna a skóra na wysokości fałdu karkowego gdy jest zbyt duża to może to świadczyć o zespole downa.
Ja schudłam 3kg, dziś się zdążyłam i jest 61kg a miałam moment ze było 64 na początku ciąży :/ moja lekarka będzie marudzić... o 11 mam wizytę to zobaczymy co powie
Ja jem wszystko i potem wszystkim wymiotuje, do tego dziennie głowa mnie boli, szczerze nam już dośćjestem tym zmęczona. Pierwsza ciąża była praktycznie bezproblemowa dla mnie a teraz czuje się koszmarnie
Milii nie zawsze ale czasem jak kichne to tak zakłuje, ze boje się wyprostować![]()
O to bardzo podobne imiona do naszych wybranychTu mam takie z wczoraj. A jeśli chodzi o imiona to już też mamy z mężem wybrane- dla chłopaka Aleksy, a dla dziewczynki Liwia
Czasami trzeba ta sondę przyłożyć jakby pod kątem to szybciej łapie i ja smaruje brzuch oliwka wtedy szybciej wylapuje tetnoDziewczyny kupiłam dzisiaj detektor Soline B. Długo z mężem krecilismy żeby znaleźć ale po 30 minut udało się znaleźliśmy dzidzie tętno ok 160. Bardzo trudno złapać bo dzisiaj 10 i 1 dzień ale uspokoiłam się w końcu!
O dokładnieO to bardzo podobne imiona do naszych wybranychnie takie same ale podobne
![]()
W sumie to od razu nam się te spodobały i nie myśleliśmy już nad innymiO dokładniedużo typów mieliście czy od razu byliście przekonani do tych dwóch?
![]()