To ja chyba jakoś przegapiłamW 100% to chyba te mogą mieć co maja badanie wolnego płodowego.
Mówię o tych co maja 80/90% bo one już coś wiedza. Ja bym tez chciała. Tak bardzo na to czekam. Co chwila któraś pisze, ze będzie to albo to
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja chyba jakoś przegapiłamW 100% to chyba te mogą mieć co maja badanie wolnego płodowego.
Mówię o tych co maja 80/90% bo one już coś wiedza. Ja bym tez chciała. Tak bardzo na to czekam. Co chwila któraś pisze, ze będzie to albo to
Nataniel czy Nathaniel?TaaaNathaniel
![]()
NathanielNataniel czy Nathaniel?
Muszę na to zareagować, bo aż sie we mnie zagotowało. Jakie masz kompetencje oceniania co jest problemem dla kogoś a co nie? Byłaś chora na depresje czy nerwice? Miałaś zaburzenia psychiczne? I jeszcze to co kocham u ludzi „zdrowych”: weź sie w garść. Najgorsze co możesz powiedzieć człowiekowi choremu na depresje! A nawet takiemu, który ma problemy. Nie znasz dziewczyny a mówisz jak powinna myślec. Zostaw to specjalistom. Możesz sie na mnie obrazić, trudno, ale na coś takiego nie będę obojętna gdy sama choruje i wiem jakie to jest ciężkie!!Dobrze, ze chodzisz do psychologa, mam nadzieje, ze to Ci pomoze. Słuchaj, plamienie miała tu nie jedna i jakoś dalej wszystkie tu jesteśmy, ból brzucha to całkowicie normalna rzecz w ciąży! A cukrzyce ciążowa ma wiele kobiet i to nie jest nic strasznego, trzeba to przetrwać i tyle. Popatrz ile na świecie jest tragedii, jakie ludzie maja prawdziwe problemy, np dziewczynie z mojej pracy zmarło roczne dziecko, inna dopiero urodziła, po czym miała tragiczny wypadek... to są nieszczęścia! A ty się zamartwiasz pierdolami zupełnie nie potrzebnie. Masz dwie ręce? Możesz chodzić? Masz rodzine, dach nas głowa? Inni tego nie maja, a ty do tego jesteś w ciąży, nic tylko się cieszyć. Ludzie doceniajmy to co mamy i cieszmy się z każdego dnia, dookoła tyle tragedi i katastrof, PRAWDZIWYCH problemów... musisz się wziąć w garść!! Masz dla kogo, wiec się ogarnij, zajmij czymś pożytecznym lub przyjemnym i nie myśl na zapas... i tak nic nie zależy od Ciebie. Kto inny pisze scenariusz naszego życia, nie my sami. Powodzenia!
a jak z płcią???ponoć dziewczynki lubia wcześniej się pojawiać, czy potwierdziło się to u Twoich koleżanek???a chłopcy często przenoszeni...
TEŻ DZIŚ robiłam kopytkaJejku straszna tragedia
Większość z was zna już płeć a my dalej czekamya już tak bardzo bym chciała nadać imię maluszkowi
Ja wróciłam o 14 z pracy, tyle dokumentów przez początkiem roku, ze aż w szoku jestem. Co rok to więcej, zrobiłam młodemu kopytka z masłem i cukrem i teraz leżę i najchętniej bym spać poszła. Mam nieposprzątane ale nie mam siły sprzątać. Pół nocy spać nie umiałam i teraz padam...
Większość nie zna, sporo nawet na prenatalnych nie było jeszcze [emoji12]Wiekszosc zna już płeć?? A kto? Wydaje mi się, ze spora wiekszosc jeszcze nie zna. Któras miała już potwierdzone na 100% ?
Rzeczywiście Kamsi trochę pojechalas, nie miałam nigdy depresji a zresztą sama depresja może mieć różne objawy ale taki komentarz nic pozytywnego nie wniesie a napewno nie podniesie nikogo na duchu. W przypadku depresji nie ma co kopać leżącego bo go to nie naprostuje.Muszę na to zareagować, bo aż sie we mnie zagotowało. Jakie masz kompetencje oceniania co jest problemem dla kogoś a co nie? Byłaś chora na depresje czy nerwice? Miałaś zaburzenia psychiczne? I jeszcze to co kocham u ludzi „zdrowych”: weź sie w garść. Najgorsze co możesz powiedzieć człowiekowi choremu na depresje! A nawet takiemu, który ma problemy. Nie znasz dziewczyny a mówisz jak powinna myślec. Zostaw to specjalistom. Możesz sie na mnie obrazić, trudno, ale na coś takiego nie będę obojętna gdy sama choruje i wiem jakie to jest ciężkie!!