Niedługo mama
Fanka BB :)
U Was są bardziej wyrozumialiW Niemczech diabetolog dała mi książeczkę dla ciężarnych z cukrzyca i pisze tłustym drukiem na czczo nie przekraczać 95 a po posiłku 140,ja dziś super cukry 87 na czczo a po posilkach do 110
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U Was są bardziej wyrozumialiW Niemczech diabetolog dała mi książeczkę dla ciężarnych z cukrzyca i pisze tłustym drukiem na czczo nie przekraczać 95 a po posiłku 140,ja dziś super cukry 87 na czczo a po posilkach do 110
Ja też miałam ok po śniadaniu 105 po obiedzie 111 i po kolacji 99. Zobaczymy co tam jutro rano będzie :-)W Niemczech diabetolog dała mi książeczkę dla ciężarnych z cukrzyca i pisze tłustym drukiem na czczo nie przekraczać 95 a po posiłku 140,ja dziś super cukry 87 na czczo a po posilkach do 110
U mnie 97 rano na czczoJa też miałam ok po śniadaniu 105 po obiedzie 111 i po kolacji 99. Zobaczymy co tam jutro rano będzie :-)
Soki podnoszą cukier i owoce, dietetycy w przypadku cukrzycy mówią żeby takie coś pić i jeść do godz. 17U mnie 97 rano na czczowczoraj 87 na czczo.
To 97 to chyba po mandarynce dużej koło 22ej.
I sok pilam jabłko z wodą, niby naturalny całkiem bez cukru sztucznego.
Pić mi się chce, sama woda, herbatki nie zaspokajaja pragnienia i mnie.
Lubię soki(wybieram tylko te 100%naturalne) z wodą ale jak widać i tak cukier mi podnoszą.
Co pijesz poza woda, herbata?
No nie wiem kurcze moja gin czepia się wszystkiegoU Was są bardziej wyrozumiali![]()
No ja się staram jeść owoce do tej 17 bo też to słyszałam. A pije właśnie wodę soki i herbaty różne malina z dzika róża zielona czasem melisa czasem czarna ale głównie z cytryna. Zjadłam. Kanapke koło 4 rano i cukier 92 rano więc większy jak zawsze nie sprawdziło się to u mnie. Ale zobaczę jeszcze dzisiaj raz bo może coś nie tak zjadłam wczoraj za dużo może czegoś.U mnie 97 rano na czczowczoraj 87 na czczo.
To 97 to chyba po mandarynce dużej koło 22ej.
I sok pilam jabłko z wodą, niby naturalny całkiem bez cukru sztucznego.
Pić mi się chce, sama woda, herbatki nie zaspokajaja pragnienia i mnie.
Lubię soki(wybieram tylko te 100%naturalne) z wodą ale jak widać i tak cukier mi podnoszą.
Co pijesz poza woda, herbata?
Szkoda może to na Ciebie nie działaNo nie wiem kurcze moja gin czepia się wszystkiego
No ja się staram jeść owoce do tej 17 bo też to słyszałam. A pije właśnie wodę soki i herbaty różne malina z dzika róża zielona czasem melisa czasem czarna ale głównie z cytryna. Zjadłam. Kanapke koło 4 rano i cukier 92 rano więc większy jak zawsze nie sprawdziło się to u mnie. Ale zobaczę jeszcze dzisiaj raz bo może coś nie tak zjadłam wczoraj za dużo może czegoś.
No zobaczę jeszcze dzisiaj jak będzie jutro rano jeśli będzie podobnie to faktycznie to może nie działać na mnie albo może za ciężki chleb wybrałam ten zytni może pieczywo wasa by była lepszaSzkoda może to na Ciebie nie działa![]()
Może faktycznie chociaż właściwie żytni to bardzo dobry chleb przy cukrzycyNo zobaczę jeszcze dzisiaj jak będzie jutro rano jeśli będzie podobnie to faktycznie to może nie działać na mnie albo może za ciężki chleb wybrałam ten zytni może pieczywo wasa by była lepsza
A może dziewczyny przez to że później dzisiaj wstałam dobra godzinę niż normlanie. I też za dobrze nie spałam. Sama już nie wiem. No przetestuję jeszcze dzisiaj zobaczę co będzieMoże faktycznie chociaż właściwie żytni to bardzo dobry chleb przy cukrzycy