Patii26
Fanka BB :)
Super, że mała rośnie zdrowoJa już po wizycie mała rośnie wzorowo31+4 i 1860 gram szczęścia
mimo cukrzycy rośnie dobrze jak na swój wiek, ale pani i tak kazała wybrac się do diabetologa bo mam ketony w moczu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, że mała rośnie zdrowoJa już po wizycie mała rośnie wzorowo31+4 i 1860 gram szczęścia
mimo cukrzycy rośnie dobrze jak na swój wiek, ale pani i tak kazała wybrac się do diabetologa bo mam ketony w moczu
Ja nie planuje znieczulenia. Wiem, że będzie ból kosmiczny, ale mam nadzieję, że dam radęPlanujecie znieczulenie zewnątrzoponowe? Pamiętam, że trzeba było wcześniej z anestezjologiem się spotkać. Jak to wygląda przy covidzie? Nie wiem czy skorzystam, ale lepiej załatwić myślę.
Poprzednio pozwoliło mi to na odpoczynek.
Ja też mam zgagi koszmarne. Mnie pomaga łyżeczka musztardy, chodzi o gorczycę. Narazie daje radę
Oglądałam dzisiaj, macie rację-to pochłaniacz czasu, kosmetyki MomMe, mają dobry skład. Tak się zastanawiam, ceny dosyć jednak wysokie. Używałyście?
U Córki sprawdził mi się po kąpieli olej z pestek winogron. Teraz też bym chciała bardziej naturalnie
Pati26 i na co się zdecydowałaś? Też już muszę w końcu podjąć decyzję i zakupić, eh.. za dużo informacji zdecydowanie nie wskazaneJa nie planuje znieczulenia. Wiem, że będzie ból kosmiczny, ale mam nadzieję, że dam radęKażda z nas da!
Ja przy wyborze kosmetyków przesiedziałam zbyt długoale w końcu mam wybrane i jutro kupuje
Ja z Momme nie korzystałam, też widziałam, że ma dobry skład, ale wybrałam klasyki z dobrym składem![]()
Ja z narzeczonym prawdopodobnie przeszliśmy covida w listopadzie, bo oboje mieliśmy w pierwszy dzień bóle mięśni a potem straciliśmy smak i węch na dwa tygodnie. I w całej rodzinie mojego narzeczonego też przeszli, bo babcia jego robiła przeciwciała i wyszło, ze go przeszła, a w tym okresie wszyscy się spotykaliśmyDziewczyny czy któraś z Was w ostatnim czasie przechodziła Covid?? Zdenerwowałam się gdyż wczoraj dowiedziałam się ze mama chora, a dziś czuje ze mnie zaczyna brać (w głowie się kręci,trochę nos zapchany), a z mama widziałam się 5 dni temu.
Ja wybrałam tak:Pati26 i na co się zdecydowałaś? Też już muszę w końcu podjąć decyzję i zakupić, eh.. za dużo informacji zdecydowanie nie wskazaneim więcej czytam i szukam tym większy mam mętlik w głowie
Jeszcze te apteczne rzeczy i było ok
Ja sama nie wiem, na co się nastawiać.Jak myślicie czy rozmiar 62 pajaca przejściowego na wyjście ze szpitala w marcu wystarczy?
Z pierwszą nie planowałam, bo nie chciałam. Po 16h na porodówce to z płaczem lekarce dziękowałam, że dałaJa nie planuje znieczulenia. Wiem, że będzie ból kosmiczny, ale mam nadzieję, że dam radęKażda z nas da!
Ja przy wyborze kosmetyków przesiedziałam zbyt długoale w końcu mam wybrane i jutro kupuje
Ja z Momme nie korzystałam, też widziałam, że ma dobry skład, ale wybrałam klasyki z dobrym składem![]()
O cholerka, to pierwszy poród ciężki widzę, za to drugi już szybciutko, taki bym chciałaJa sama nie wiem, na co się nastawiać.
Starsza urodziła się 3950 i 50 długa, ale to 14,5 roku temu, to nawet nie pamiętam, a młodsza 52 dluga i 3250, pamiętam, że na wariata szukałam ciuchów 50, bo się topiła w 56. Teraz planuję chyba jednak 56, bo malutka rośnie przeciętna.
Z pierwszą nie planowałam, bo nie chciałam. Po 16h na porodówce to z płaczem lekarce dziękowałam, że dała
Z drugą w ogóle nic nie planowałam, na zasadzie jak będzie to będzie, ale dostałam oxy na porodówce i zachciało mi się siusiu, pani sprawdziła, że zeszła dopiero 1 jednostka z 6 i mam raptem 5cm rozwarcie, to mnie puściła. Wróciłam po 6 minutach ze skurczami partymi i 10 cm rozwarcia, 10 minut później mała mi się darła na klatce piersiowejtakże choćbym nie wiem jak chciała to nie dostałabym znieczulenia, bo już żadne by nie zdążyło zadziałać
Niestety za to na żywca mi zrobili abrazję i szycie kilku pęknięć i to pamiętam do dziś, samego porodu wcale. A czyszczenie było jedną z najgorszych rzeczy niestety (drugie, pierwsze miałam w znieczuleniu).