reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dam znać w poniedziałek po wizycie, będę 33+2 i się dowiem. Nasz chłopczyk też podobno duży, w 30+1 ważył prawie 1600gram. Dużo więcej niż Jego siostra w tym samym czasie...
Myślę, że nie ma co się martwić na zapas. Usg też ma jakieś tam granice błędu, więc w rzeczywistości może być troszkę mniej :) jeśli u lekarza dana waga nie wzbudza podejrzeń to nie ma się czym martwić :)
No niby ona mówiła że waga no ok ale tak bez przekonania to mówiła

Nie straszcie nawet, że chłopcy długo nie chcą wyjść i bywają więksi, bo ja mam ciche marzenie, że mój będzie ważył 3,2 - 3,5kg 😜 jeżeli zbliży się do 4kg to będę przerażona! 🙈 w 28t5d ważył 1330, kolejna wizyta będzie w 33t0d, strzelam, że będzie ok. 1800 😋

reklama
Nie straszcie nawet, że chłopcy długo nie chcą wyjść i bywają więksi, bo ja mam ciche marzenie, że mój będzie ważył 3,2 - 3,5kg 😜 jeżeli zbliży się do 4kg to będę przerażona! 🙈 w 28t5d ważył 1330, kolejna wizyta będzie w 33t0d, strzelam, że będzie ok. 1800 😋
Ja liczę 200g na tydzień przy dobrych wiatrach bo tak lekarz powiedział, że tak mniej więcej oczywiście wypada. Więc nie wiem czy twój w 4 tyg tylko pół kilo przybierze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry