Ja termin 27.03, w 27+3 ważyła 1080g. Wizyta 19.01 (30+3), myślę że będzie ważyć jakieś 1700/1800.Moja, ważyła w 27plus 5dniu-1280gr i sprawdzałam to 50centyl.ciekawe ile będzie w 30plus4 wizyta 18.01.
Ja termin dopiero 25marzec z miesiączki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja termin 27.03, w 27+3 ważyła 1080g. Wizyta 19.01 (30+3), myślę że będzie ważyć jakieś 1700/1800.Moja, ważyła w 27plus 5dniu-1280gr i sprawdzałam to 50centyl.ciekawe ile będzie w 30plus4 wizyta 18.01.
Ja termin dopiero 25marzec z miesiączki.
Czyli zobacz podobnie ważyły nasze w 27tcplus.Ja termin 27.03, w 27+3 ważyła 1080g. Wizyta 19.01 (30+3), myślę że będzie ważyć jakieś 1700/1800.
Cześć. Ja jestem Kasia. Też mam termin na 1 marca też będzie synek :-).Dzien dobryciezko mi sie tu jakos odnalezc, czytam Was od poczatku, ale nie wiem czy uda mi sie przez calosc przejsc
Widzialam, ze pisalyscie na początku z jakich wojewodztw jestescie, jest moze ktos na tym etapie z łódzkiego?
Generalnie to wypadaloby bym cos o sobie napisała.
Jestem Agnieszka, w tym roku koncze 35 lat, to moja druga ciaza. Pierwszy synek 29 luty 2016. Teraz termin na 1 marcatez synek
![]()
Ja tylko pytam lekarza czy w normie. I potem gdzieś tam grzebie w necie jak to wypadaCzyli zobacz podobnie ważyły nasze w 27tcplus.
Ja,mam cukrzycę ciążowa i moja lekarka musi za każdą wizyta wypelniac dla diabetolog taka tabelkę centylowa.
Ja mam aptekę całodobowa pod domem więc nie będę kupować na zapas ale jeśli masz słaby fiatem do takiego punktu to myślę że to nie głupi pomysłJako, że będę mamą po raz pierwszy to mam pytanie do bardziej doświadczonych koleżanek:
Kiedy należy udać się z noworodkiem do lekarza? Od razu przy wzroście temperatury, lub przy pojawieniu się jakichś chrostek, problemów z brzuszkiem itp., czy najpierw próbować poradzić sobie ogólnodostępnymi środkami typu kremy/maści, kropelki, ibuprofen?
Czy dobrym pomysłem jest skompletować przed porodem apteczkę dla malucha? Jakieś witaminki, krople na kolkę, coś przeciwzapalne?
Cześć,Dzien dobryciezko mi sie tu jakos odnalezc, czytam Was od poczatku, ale nie wiem czy uda mi sie przez calosc przejsc
Widzialam, ze pisalyscie na początku z jakich wojewodztw jestescie, jest moze ktos na tym etapie z łódzkiego?
Generalnie to wypadaloby bym cos o sobie napisała.
Jestem Agnieszka, w tym roku koncze 35 lat, to moja druga ciaza. Pierwszy synek 29 luty 2016. Teraz termin na 1 marcatez synek
![]()