reklama

Marcowe mamy 2021

Też mam problem ze spaniem, właściwie to wstaję koło 2 na siku i po spaniu. A tu o 7 szykowanie do przedszkola a ja bym wtedy spać poszła.
Dzisiaj dla odmiany co jakiś czas podbrzusze mnie delikatnie pobolewalo🙄 wystraszyłam się, nie powiem. Chyba spakuję już tę torbę.
Jutro badania a gin za tydzień

reklama
Laski kupujecie może laktator ?
Tak mam, po poprzedniej ciąży. Wtedy miałam też kupiony nim urodzilam. Okazał się potrzebny już, w szpitalu,aby rozkręcić laktacje. Na oddziale był dostępny jeden "działający" , ale na oczy go nie widziałam 🙊. Mąż podrzucił mi z domu. Myślę, że dobra opcją jest wybrac sobie jaki się chce egzemplarz, i najwyżej na szybko zakupić jak będzie potrzebny. Niestety w dzisiejszych czasach z zakupami jest jak jest,a w dodatku wiadomo trzeba Go jeszcze wysterylizować.

Też mam problem ze spaniem, właściwie to wstaję koło 2 na siku i po spaniu. A tu o 7 szykowanie do przedszkola a ja bym wtedy spać poszła.
Dzisiaj dla odmiany co jakiś czas podbrzusze mnie delikatnie pobolewalo🙄 wystraszyłam się, nie powiem. Chyba spakuję już tę torbę.
Jutro badania a gin za tydzień
Mi ostatnio ginekolog mówił ze na tym etapie bólami brzucha się nie przejmować 😉ale wiadomo za dużo czasu to już nam nie zostało 😉

Ostatnia edycja:
O taki:
Ale kupiłam w innym sklepie. Nie chciałam dużego na kilka butelek, bo stwierdziłam, że jeżeli uda się karmić piersią, to i tak nie będę potrzebowała wyparzać zbyt wielu butelek dziennie. Poza tym jestem wrodzoną minimalistką 😅
Ja w tego typu rzeczy planuje się zaopatrzyć jak juz będą potrzebne, jedną butelkę w razie co mam a co będzie dalej potrzebne to wyjdzie w praniu😅 ale ten zaznaczam do listy w razie co😉bo też jestem minimalistką😉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry