Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehehe chociaż moja Antosia po urodzeniu była mała, chuda i brązowa/żółta od żółtaczki. Ale powiedzmy że wyobrażam sobie tak je po miesiącuNa wyjście mam rozmiar 56.
Co do covida to normalnie odwiedzamy najbliższą rodzinę.
Jak czytam imiona tych waszych dzieci to się wzruszam ( ogólnie to nie jestem ckliwa) ale sobie wyobrażam już te małe różowe pulchniutkie bobaski . Wszystkie imiona piękne.
Chyba każda z nas już panikujeDziewczyny, zaczynam się mocniej denerwować. Dziś 36+0 i już czuje powoli że się zbliża nieuchronne. Z jednej strony czuję ekscytacje że za chwilę pojawi się maleństwo a z drugiej strony już zaczynam fiksować ze strachu jak będzie poród wyglądał. Już mi się on nawet w nocy cholera śni.Przepraszam musiałam się wygadać.
Ja tez już sobie wyobrażam te pielgrzymki rodzinneMy na pewno chcemy minimum tydzień, jak nie dwa pobyć w domu z małą sami. Chcemy się z nią poznać, nacieszyć, spędzić czas razem, to jest czas dla nas. A rodzina myślę po dwóch tygodniach może przyjechać zobaczyć małą, mówię o rodzicach, naszym rodzeństwu itpTeść na pewno małą zobaczy już w szpitalu, bo pracuje tam jako informatyk, więc będzie mógł wejść do mnie.
Mój waży dopiero 2300 więc obawiam się że muszę kupić 50 lub 52 mam wszystko 56 i 62 ale gin powiedział że jak dotrwamy to żeby poczekać do kolejnego usg tj 38 tydz dzisiaj dopiero 36. Jeszcze poczytamMy z rodziną się spotykamy normalnie. Chyba, że ktoś jest przeziębiony to naturalnie, że wizyty odpadają.
Na wyjście body z krótkim, pajacyk, skarpety, kombinezon taki z misia,czapeczka cieplejsza.
Otulacz do nosidła.
Dziewczęta a rozmiar jaki naszykowałyście? Ja 62 i ciągle się zastanawiam... Eh.
Jak już kiedyś pisałam, moja Mała po wciśnięciu do ubranek i kombinezonu wyglądała jak szyneczka przy wyjściu. Ledwo, ledwo ją ubraliA ważyła 3750
Nasza córka będzie JuliaNasza mała księżniczka będzie Nela![]()
Ja zabroniłam przynajmniej do szczepien 2 ms nie będę ryzykować. U mnie rodzice pracują jeszcze, teść też, teściowa się tylko nudziJa tez już sobie wyobrażam te pielgrzymki rodzinne![]()
My z rodziną się spotykamy normalnie. Chyba, że ktoś jest przeziębiony to naturalnie, że wizyty odpadają.
Na wyjście body z krótkim, pajacyk, skarpety, kombinezon taki z misia,czapeczka cieplejsza.
Otulacz do nosidła.
Dziewczęta a rozmiar jaki naszykowałyście? Ja 62 i ciągle się zastanawiam... Eh.
Jak już kiedyś pisałam, moja Mała po wciśnięciu do ubranek i kombinezonu wyglądała jak szyneczka przy wyjściu. Ledwo, ledwo ją ubraliA ważyła 3750
Mój waży dopiero 2300 więc obawiam się że muszę kupić 50 lub 52 mam wszystko 56 i 62 ale gin powiedział że jak dotrwamy to żeby poczekać do kolejnego usg tj 38 tydz dzisiaj dopiero 36. Jeszcze poczytam![]()
Ja tak w 1 ciąży a potem się topilaMy z mężem z racji braku doświadczenia nakupowalismy ciuszków w rozmiarze 62. Najwyzej bede w szpitalu wywijać wszystko (no trudno). Najwyzej jeszcze w następnym tygodniu jak zdołam to coś w pepco kupie w mniejszym rozmiarze albo przez neta zamowie. A jak nie,to najwyzej męża szybko gdzieś wysle i on cos kupi mniejszego.