Mary2094
Fanka BB :)
Jejka, to ja zero skurczyŚpię spokojnie ( nie licząc sikania
). I jestem ciekawa kiedy mnie złapią tak jak Was
![]()
Tylko pozazdrościć! Ale niektóre kobiety tak mają.
Mam nadzieję ze dotrzymam do czwartku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejka, to ja zero skurczyŚpię spokojnie ( nie licząc sikania
![]()
Tylko pozazdrościć! Ale niektóre kobiety tak mają.
Mam nadzieję ze dotrzymam do czwartku![]()
Też skurcze to juz bolesne?Ja kujawsko pomorskie :-)
Też dzis miałam nocke z przepowiadającymi skurczami. Juz były co 10 minut aż ucichły. Teraz jestem cholernie niewyspana.
Też skurcze to juz bolesne?
Tak biorę 3*1 i ciśnienie mierze co 6 h. Boję się że na maluszka to ma wpływ wolałabym tego świństwa nie brać ale jeżeli bardziej mu to pomaga niż szkodzi w opinii lekarza to bioręPewnie! A ciśnienia pilnuj i nie martw się dopegytem. Ja biorę 4x2 tabletki, Ty na pewno mniej. Trzecia ciąża z tym lekiem, damy radę!!
Unormuje się, daj sobie chwilkę! Moim dziewczynom dopegyt przez większość ciąży nie przeszkodził (u mnie nie było nadciśnienia indukowanego ciążą, bo wyszło około 12 tygodnia, a teraz od samego początku) więc tu też będzie ok. To najbezpieczniejszy lel na nadciśnienie w ciążyTak biorę 3*1 i ciśnienie mierze co 6 h. Boję się że na maluszka to ma wpływ wolałabym tego świństwa nie brać ale jeżeli bardziej mu to pomaga niż szkodzi w opinii lekarza to biorę. Wow u Ciebie trzecia gratuluję
i jeszcze na leku mnie to dobija raz gorąco raz zimno a raz dobrze się czuje a ciśnienie szybuje nie rozumiem tego
no musimy wytrwać!!!
Liczy się skończony tydzień ciąży, aż sie dziwię, że lekarz mówi wyżej. Może przedzwoń i zapytaj?Czy któraś z Was wie jak te tyg liczyć na mam 35+3 tak wypisuje Położna a lekarz mówi że 36 tydz.? Już nie kumam wpisał mi KTG po 36 tydz czyli kiedy jak będzie 36+0 czyli 37 tydz(wg jego nomenklatury) czy jak?
Ja z WielkopolskiDziewczyny, skąd jesteście? Jest któraś ze Śląska?![]()
Też nie ma, ale my tu jesteśmy ostatnie z porodami chyba, o ile się niespodzianki nie wydarza.Jejka, to ja zero skurczyŚpię spokojnie ( nie licząc sikania
![]()
Moja, też liczy jakby do przodu. Np. Mam dziś 33tc plus 4 dni a ona, już mówi 34tc,ale wpisuje w książeczkę dokladnie tydzień plus, dzień. Ja też tak zawsze mówię tydzien i dzień.Unormuje się, daj sobie chwilkę! Moim dziewczynom dopegyt przez większość ciąży nie przeszkodził (u mnie nie było nadciśnienia indukowanego ciążą, bo wyszło około 12 tygodnia, a teraz od samego początku) więc tu też będzie ok. To najbezpieczniejszy lel na nadciśnienie w ciąży
Liczy się skończony tydzień ciąży, aż sie dziwię, że lekarz mówi wyżej. Może przedzwoń i zapytaj?
Ja w ogóle to byłabym za tym, żeby była jedna uniwersalna nomenklatura, a nie jeden tak, drugi tak, choć u nas akurat wszyscy liczą tylko skończone tygodnie.