Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj z nami.Witam wszystkie przyszłe mamy, sama mam termin na 17.03.21r. I chciałabym się poradzić w sprawie pierwszego kombinezonu dla noworodka. Pierwsze dni z maluchem za dużo się nie wychodzi na dwór i pogoda w marcu może być różna. Szukam więc jakiegoś cieńszego kombinezonu ale albo wyświetlają mi się pajace albo prawdziwe kombinezony zimowe. A niestety nie mogę sobie pozwolić na rajd po galeriach handlowych, a po zdjęciach nie jestem w stanie ocenić grubości i jakości. Czy poleciłybyście mi coś konkretnie?
O kurczę!! Dobrze, że trafiłaś akurat dzisiaj do lekarza! Naprawdę wcale mnie nie cieszy, że Ci wykrakałam szybki poród. Trzymaj się tam mocno, musi być wszystko dobrze!!Dziewczyny jestem poddenerwowana, dostałam skierowanie do szpitala, postąpiło u małej wodonercze, mamy przyczynę ubywania wód płodowych, prawdopodobnie ciąża będzie rozwiazywana aby nerka podjęła pracę i nie obumarła. Trzymajcie kciuki aby podjęła ta pracę..
Ja moja pierwsza core rodziłam w niemczech i mnie wygonili na spacer 2 dni po porodzie, wózki i rzeczy szpitalne i na spacerWitaj z nami.
Mi się udało kupić od dziewczyny superowy bawełniany kombinezon, dwuwarstwowy, taki, że spokojnie do fotelika może być. Zewnętrzna warstwa to grubsza dresówka, środkowa- cienka dzianina bawełniana. Do tego w foteliku jest śpiworek.
A z ciekawości, dlaczego uważasz, że z takim maluchem się dużo nie wychodzi? Za czasów mojego pierwszego porodou mowili, żeby po dwóch tygodniach wychodzić, a mnie krocze bardzo bolało, to rzeczywiście tak wyszłam. Przy drugiej córce na pierwszym spacerze byłam następnego dnia po wyjściu ze szpitala i jeśli nie będę miała cesarki, to dokładnie tak samo wyjdę z małą na dwór. Chyba, że będzie 20* mrozu, jak nie to będziemy codziennie.
O kurczę!! Dobrze, że trafiłaś akurat dzisiaj do lekarza! Naprawdę wcale mnie nie cieszy, że Ci wykrakałam szybki poród. Trzymaj się tam mocno, musi być wszystko dobrze!!
Ja bym pewnie też wyszła od razu, ale nie mogłam chodzićJa moja pierwsza core rodziłam w niemczech i mnie wygonili na spacer 2 dni po porodzie, wózki i rzeczy szpitalne i na spacera mróz, to był 16luty 2006r.pamietam zima jak teraz
a ja po porodzie i poszłam, mama i teściowa nie mogły uwierzyć w to że 2 dni po porodzie w taka zimę mnie ze szpitala wysłali, zanim nas wypisali do domu oficjalnie po porodzie.
No to nieźle kochana to mamy 15latki i teraz niedługo małe bejbisie bedaJa bym pewnie też wyszła od razu, ale nie mogłam chodzić
PS: mam córkę też z 2006, ale z sierpnia![]()
Witaj z nami.
Mi się udało kupić od dziewczyny superowy bawełniany kombinezon, dwuwarstwowy, taki, że spokojnie do fotelika może być. Zewnętrzna warstwa to grubsza dresówka, środkowa- cienka dzianina bawełniana. Do tego w foteliku jest śpiworek.
A z ciekawości, dlaczego uważasz, że z takim maluchem się dużo nie wychodzi? Za czasów mojego pierwszego porodou mowili, żeby po dwóch tygodniach wychodzić, a mnie krocze bardzo bolało, to rzeczywiście tak wyszłam. Przy drugiej córce na pierwszym spacerze byłam następnego dnia po wyjściu ze szpitala i jeśli nie będę miała cesarki, to dokładnie tak samo wyjdę z małą na dwór. Chyba, że będzie 20* mrozu, jak nie to będziemy codziennie.
O kurczę!! Dobrze, że trafiłaś akurat dzisiaj do lekarza! Naprawdę wcale mnie nie cieszy, że Ci wykrakałam szybki poród. Trzymaj się tam mocno, musi być wszystko dobrze!!
Pewnie Jedz kochanaJednak jadę dziś ze skierowaniem bo juz w nerwach jestem i już mnie brzuch od tego rozbolał
Już przeszłam 11latkę i noworodka, teraz muszę przejść 15 latkę, 3,5 latkę i noworodkaNo to nieźle kochana to mamy 15latki i teraz niedługo małe bejbisie beda![]()
Pewnie, jedź dzisiaj!! Jak masz się denerwować to lepiej być już pod opieką lekarzy!!Jednak jadę dziś ze skierowaniem bo juz w nerwach jestem i już mnie brzuch od tego rozbolał
Ja też będę z małą chodzić codziennie na południowe spacerki, może nie od razu w pierwszym tygodniu, ale po tygodniu to już zamierzam spacerowaćJa moja pierwsza core rodziłam w niemczech i mnie wygonili na spacer 2 dni po porodzie, wózki i rzeczy szpitalne i na spacera mróz, to był 16luty 2006r.pamietam zima jak teraz
a ja po porodzie i poszłam, mama i teściowa nie mogły uwierzyć w to że 2 dni po porodzie w taka zimę mnie ze szpitala wysłali, zanim nas wypisali do domu oficjalnie po porodzie.