Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi dzisiaj z rana zaczął odchodzić czop, 34+6, rozpoczęła się akcja, rozwarcie, szyjka 1 cm, skurcze dali mi kroplówki zastrzyki i sterydy na rozwój płuc. Sytuacja opanowana narazie. Leżę na patrologii ciąży.Czop może i miesiąc odchodzić. Położna z mojego szpitala mówiła, że bez akcji skurczowej to nic się nie zadzieje. Jedynie co to jak wody odejdą to w ciągu kilku godzin muszą się zająć rodzącą.
Mi dzisiaj z rana zaczął odchodzić czop, 34+6, rozpoczęła się akcja, rozwarcie, szyjka 1 cm, skurcze dali mi kroplówki zastrzyki i sterydy na rozwój płuc. Sytuacja opanowana narazie. Leżę na patrologii ciąży.
Trzymaj sieMi dzisiaj z rana zaczął odchodzić czop, 34+6, rozpoczęła się akcja, rozwarcie, szyjka 1 cm, skurcze dali mi kroplówki zastrzyki i sterydy na rozwój płuc. Sytuacja opanowana narazie. Leżę na patrologii ciąży.
Trzymam kciuki!Mi dzisiaj z rana zaczął odchodzić czop, 34+6, rozpoczęła się akcja, rozwarcie, szyjka 1 cm, skurcze dali mi kroplówki zastrzyki i sterydy na rozwój płuc. Sytuacja opanowana narazie. Leżę na patrologii ciąży.
Trzymam kciuki kochana! Żeby jeszcze przetrzymaćMi dzisiaj z rana zaczął odchodzić czop, 34+6, rozpoczęła się akcja, rozwarcie, szyjka 1 cm, skurcze dali mi kroplówki zastrzyki i sterydy na rozwój płuc. Sytuacja opanowana narazie. Leżę na patrologii ciąży.
Oo, no pięknie, to już.druga dziś. Trzymaj się,.będzie wszystko dobrze!!Mi dzisiaj z rana zaczął odchodzić czop, 34+6, rozpoczęła się akcja, rozwarcie, szyjka 1 cm, skurcze dali mi kroplówki zastrzyki i sterydy na rozwój płuc. Sytuacja opanowana narazie. Leżę na patrologii ciąży.
Trzymam kciukiMi dzisiaj z rana zaczął odchodzić czop, 34+6, rozpoczęła się akcja, rozwarcie, szyjka 1 cm, skurcze dali mi kroplówki zastrzyki i sterydy na rozwój płuc. Sytuacja opanowana narazie. Leżę na patrologii ciąży.