Stan po cięciu niecałe dwa lata i sama nie chce próbować naturalnie bo się bojeTo jjuz prawie jak marzecA jakie masz wskazania do cc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Stan po cięciu niecałe dwa lata i sama nie chce próbować naturalnie bo się bojeTo jjuz prawie jak marzecA jakie masz wskazania do cc?
No tak może bycja jak kaczka stąpam, Mała się mega rozpycha, no nic muszę jeszcze ponad 2tygodnie wytrzymać do 37plus 0
![]()
Tak czy tak tydzień to już mega krotkoJa już dziś 37+2albo jest cisza przed burzą, albo faktycznie za tydzień pojadę do szpitala na kontrolę i będzie wywołanie
![]()
Tak czy tak tydzień to już mega krotko
Fajnie![]()
Na dzień kobiet 8 marcaDokładnie wszystkie emocje się już mieszająa na kiedy masz termin bo juz nie pamiętam
![]()
Na dzień kobiet 8 marca![]()
O jaka ładna data, ja 8 marca mam wizytę na której się dowiem czy mój syn się obrócił główkowo czy cc. Chyba ze coś wcześniej się wydarzyNa dzień kobiet 8 marca![]()
Ja niby mam termin na 8 marca ale jakos czuje że wcześniej się zobaczymyO jaka ładna data, ja 8 marca mam wizytę na której się dowiem czy mój syn się obrócił główkowo czy cc. Chyba ze coś wcześniej się wydarzy![]()
Mój pierwszy synek jest z 8 marcaNa dzień kobiet 8 marca![]()
Mi teraz przy cesarce zalecają mycie żelem do higieny tym co zazwyczaj, sika nie do prysznica i delikatne osuszanie średnim nawiewem z suszarki no wiem też się ubawiłam ale działaOprócz tych rzeczy do podmywania polecam też spanie bez bielizny![]()