Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nie jestem spakowana.
Piorę rzeczy małej. Ja na szczescie ma listę bardzo krótka co mam wziąść do szpitala.
Dziś dopiero 34plus2 ja tu ostatnia termin mam chyba.
Tyle że cc będzie 1 tydzień wcześniej o ile dotrwam. Dziś brzuch napina mi się cały czas, tylko jak leżę to ok.
Nospe wzielam i magnez.
W lutym nie chce jeszcze rodzic, ale początek marca bardzo proszebyle było. 37plus 0
![]()
@Vanes gratulacje!
Ja dziewczyny już nie marcowa bo cięcie mam wyznaczone na 25.02, a 24 wymaz na covid.. nie wiem dlaczego ale boje się wyniku tego wymazu bo słyszałam, ze czasami wychodzi pozytywny mimo, ze nie ma się objaw ani nic... ale nastawiam się pozytywnie!![]()
Wczoraj brałam morfinę żyganko cały dzień na przemian ze snem i rezultaty spowolniona praca jelit. DziękujęA leki przeciwbólowe nie działają?
Mam co najpierw mały żeby po ssał, potem laktator 15 min każda Pierś i tak co 3 h a tutaj inne rzeczy Cię boląO tej suszarce słyszałam ale i tak zabawne!!
No z pokarmem po cc tak bywa, ale trzymam kciuki żeby się udało!! Przystawiaj jak najwięcej![]()
A pyralgina, pamiętam, ze to dostawałam po operacji i pomagało, ale nie wiem jak w Twoim przypadku.Wczoraj brałam morfinę żyganko cały dzień na przemian ze snem i rezultaty spowolniona praca jelit. Dziękuję
Dzisiaj biorę ketonal i jakieś zielone chyba ibuprofen a na noc coś w kroplówce. Właśnie je wezwałam bo ile można czekaćA pyralgina, pamiętam, ze to dostawałam po operacji i pomagało, ale nie wiem jak w Twoim przypadku.
Ja termin z miesiączki 25.03ale cc ma być 17lub 18.03.Ja mam 29.03 a ty?
I też tak się zbieram do tego pakowania....
Urodziny mojego tatyRyby Maja fajne charaktery, więc dobra data
![]()
U nas tez dają w niektórych szpitalach ubranka, ja akurat tez nie musze niczego zabierać dla dziecka tylko na wyjście.Ja termin z miesiączki 25.03ale cc ma być 17lub 18.03.
Dzis twardnienia teraz to już wieczorem niezle2 buskopany i Kilo magnezu, nieregularne ale i tak już się zdenerwowałam, teraz trochę lepiej, probuje usnąć.
A spakowane rzeczy zero, dziś pranie dopiero zaczęłam, tyle że ja potrzebuje naprawdę mało do szpitala bo w niemczech dają ubranka, dopiero do wyjścia potrzebne.
Ja wczoraj takie twardnienia że nonstop, jakoś ustały ale po buscopanie 2*1i magnezie 400raz 3U nas tez dają w niektórych szpitalach ubranka, ja akurat tez nie musze niczego zabierać dla dziecka tylko na wyjście.![]()